Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„A-ha" atvadu koncerts Rīgā jau pirmdien

Inese Rutkovska, 29.10.2010. 09:06

Vēl tikai mēnesi grupas A-ha faniem iespējams apmeklēt kādu no norvēģu supergrupas koncertiem, līdz tās dalībnieki ies katrs savu ceļu – 4.decembrī Oslo Spectrum arēnā notiks pēdējā A-ha uzstāšanās. Pirms atvadīties no skatītājiem dzimtenē grupa šogad devusies koncertturnejā pa lielākajām pasaules pilsētām un tās laikā 1.novembrī viesosies arī Latvijā. Tieši šajā datumā dzimšanas dienu svin grupas dalībnieks Magne Furuholmens, tādēļ Rīgas koncerts būs īpašs gan viņam pašam, gan grupas faniem.
„A-ha" atvadu koncerts Rīgā jau pirmdien

Rīgā A-ha ieradīsies ar privāto lidmašīnu no Oslo, bet no lidostas uz viesnīcu katrs grupas dalībnieks vēlas doties atsevišķi, tādēļ viņus sagaidīs trīs Mercedes-Benz S klases automašīnas.

Koncerta skatuves aprīkojums sešos kravas furgonos ieceļos Latvijā jau 31.oktobrī un kopā ar tiem trīs autobusos arī grupas tehniskais personāls un menedžmenta pārstāvji – kopā 50 cilvēku liela grupa. Darbs pie iespaidīgās skatuves uzbūves sāksies jau četros pirmdienas rītā. Ēdināšanu gan grupai, gan pārējai komandai nodrošinās vairāki pavāri, kas ceļo līdzi koncertturnejā.

Katram grupas dalībniekam hallē „Arēna Rīga" tiks nodrošināta atsevišķa mājīga telpa ar klusinātu apgaismojumu, kur uzturēties pirms un pēc koncerta. Atšķirībā no citām zvaigznēm A-ha savās ģērbtuvēs nepieprasa nekādas uzkodas vai ēdienus – tas viss no koncerta organizatoriem iepriekš pasūtītiem produktiem tiks pagatavots turpat uz vietas.

Pirmoreiz grupa A-ha uzstājās Rīgā 2002.gada septembrī, pulcējot tolaik rekordlielu skatītāju skaitu - vairāk kā 30 000 cilvēku. Apmeklēt grupas pēdējo koncertu Latvijā būs iespējams stipri ierobežotākam skaitam skatītāju.

Savā atvadu koncertā grupa izpildīs vispopulārākās dziesmas no dažādos laikos tapušiem albumiem, turklāt būs dzirdamas arī vairākas neierastas to versijas. Uz skatuves atradīsies trīs milzīgi ekrāni, kuros būs redzami gan mūziķi, gan krāšņas vizualizācijas.

Koncertus Rīgā un Viļņā iesildīs lietuviešu dziedātāja Jurga, kuras repertuārā cita starpā ir arī A-ha dziesmas „Velvet" versija. Šo kompozīciju noteikti dzirdēsim arī Rīgā.

Lai arī gandrīz visas biļetes uz koncertu jau izpārdotas, „Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās dažās cenu kategorijās tās vēl iespējams iegādāties.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV