Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Prāta Vētra" un Radio 101 aicina piedalīties video konkursā "Klase"

Guna Zučika, 02.11.2010. 09:10

Šodien Radio 101 un „Prāta Vētra" uzsāk konkursu „Klase", kura uzvarētājiem – vienai klasei no Latvijas skolām būs iespēja apmeklēt „Prāta Vētras" koncertu 11. decembrī Arēna Rīga, ielūkoties mēģinājumā, sasveicināties ar grupas dalībniekiem, kā arī viesoties Radio 101 studijā.
„Prāta Vētra" un Radio 101 aicina piedalīties video konkursā "Klase"

Lai piedalītos konkursā klasei kopīgi ir jāizveido video, kas pēc viņu brīvas radošas pieejas ataino vienu no albumā „Izlase 2000 – 2010" iekļautajām dziesmām. Video jāsūta uz adresi – konkursi@radio101.lv Konkurss norisināsies līdz 26. novembrim un uzvarētājus noteiks „Prāta Vētras" puiši.

„Mēs speciāli piedāvājam koncerta apmeklējumu 11.decembrī, kas ir sestdiena, lai, ja nu gadījumā uzvarētāji nav rīdzinieki, nav jākavē skola,„ saka Māris Mihelsons, un piebilst, „atceros manos skolas gados bija obligātās skolas ekskursijas, kas parasti bija Siguldas apmeklējums, spieķīšu pirkšana un Gūtmaņu ala, kas, protams, nav slikti un katram latvietim vismaz reizes 4 tur ir jāaizbrauc, taču ar šo konkursu mēs gribam piedāvāt mūsuprāt lielisku alternatīvu ekskursiju visai klasei!"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV