Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vēl nedēļu var balsot par labāko Latvijas diskžokeju

Sabīne Sipunova, 02.11.2010. 10:58

Līdz šīs nedēļas beigām, 7.novembrim, turpinās balsojums par labāko diskžokeju Tuborg piedāvātā Latvijas DJTOP 2010 konkursā, kurā cīņa par labākā titulu notiek starp vairāk kā 700 pretendentiem no visas Latvijas. Balsojuma uzvarētāji tiks paziņoti īpašajā pasākumā 13.novembrī naktskluba Kefīrs jaunajā zālē.
Vēl nedēļu var balsot par labāko Latvijas diskžokeju

Jau ceturto gadu pēc kārtas rudenī norisinās mēnesi garš balsojums par Latvijas labākajiem diskžokejiem. Balsojuma laikā, Latvijā dzīvojošie elektroniskās mūzikas cienītāji var atdot balsi par savu mīļāko Latvijas diskžokeju, balsojot mājas lapā www.djtop.lv vai izmantojot mobilo tālruni. Portāls www.djtop.lv ir Latvijas dīdžeju sociālais tīkls, kurā var izveidot savu profilu, ievietot jaunākos skaņdarbus, vadīt savu blogu un sekot līdzi jaunumiem klubu kultūras dzīvē. Pirmo četru nedēļu laikā aktuālais balsojumu sadalījums bija pieejams visiem sekotājiem mājas lapā, bet intrigas saglabāšanai pēdējās nedēļā balsojums būs aizklāts. Tas nozīmē, ka uzvarētājus uzzināsim tikai noslēguma ceremonijā klubā Kefīrs.

Papildu galvenajai nominācijai - 2010.gada Latvijas labākais DJ, šogad ir izvirzītas speciālā Tuborg balva „Gada atklājums" un „Labākā DJ meitene". Balvas nodrošina DJ tehnikas veikals „Discomania, Tuborg GreenPass, Primo Hotel un Oriflame.

„Kā jau bijām plānojuši, pateicoties mūsu atbalstītājiem Tuborg, DJ tehnikas veikalam „Discomania" un informatīvajiem atbalstītājiem European Hit Radio un draugiem.lv esam uzrunājuši plašāku auditoriju kā jebkad. Tas nodrošināja augstu balsojumu skaitu, kas pēdējās nedēļas laikā noteikti vēl strauji pieaugs pateicoties visiem balsotājiem un pašiem DJ par viņu uzticību djtop.lv portālam un lieliskajiem setiem DJTOP noklausīšanās sesijās", tā sacensību organizatori.
Apbalvošanas ceremonijas dienā - 13.novembrī, klubs Kefīrs vērsies vaļā jau 22:00, bet TOP50 līdz TOP10 uz kluba ekrāniem tiks rādīti jau no pulksten 24:00. Pasākuma kulminācija – Latvijas DJTOP 2010 desmit labāko apbalvošana sāksies pulksten 1:00 un to vadīs Latvijas pirmā Playboy žurnāla vāka meitene – Anna Rozīte.

Jau Latvijas DJ Top 2009 balsojums piesaistīja plašu publikas uzmanību un tajā piedalījās vairāk kā 20 000 balsotāju. Organizatori ir pārliecināti, ka arī šogad balsotāju skaits augs. Latvijas DJ Top 2009 noslēguma pasākumu apmeklēja vairāk nekā 1700 cilvēku, kurā par Latvijas gada DJ tika pasludināts Andre Crash. Godpilno otro vietu ieguva [Ex] da Bass un labāko trijnieku noslēdza Kaspar Kondrat.

Informācija par Latvijas DJTOP 2010 sociālajos tīklos www.twitter.com/djtop, www.facebook.com/djtoplv un www.draugiem.lv/djtop.

Latvijas DJTOP 2010 ģenerālsponsors Tuborg. Galvenā balva no DJ tehnikas veikala Discomania. Atbalsta – GreenPass, Nightlife.lv, klubs Kefīrs, Oriflame un Primo Hotel, oficiālais radio – European Hit Radio, informē – izklaides ceļvedis 1188.lv, draugiem.lv, Latviešu radio, Progressive FM.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV