Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jau sestdien tiks paziņoti Latvijas DJTOP 2010 rezultāti

Sabīne Sipunova, 09.11.2010. 10:10

Šo sestdien, 13.novembrī, klubā Kefīrs norisināsies Tuborg GreenPass piedāvātais Latvijas DJTOP 2010 noslēguma pasākums, kur tiks paziņoti šī gada uzvarētāji. DJTOP uzvarētāju apbalvošanas ceremoniju vadīs raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte.
Jau sestdien tiks paziņoti Latvijas DJTOP 2010 rezultāti

Jau ceturto gadu pēc kārtas, rudenī - mēnesi garā balsojumā piedalījās vairāk kā 700 dj no visas Latvijas. Latvijas DJTOP uzvarētājus nosaka DJ atbalstītāji, veicot balsojumu mājas lapā www.djtop.lv . Jau otro gadu pēc kārtas tika organizētas DJ noklausīšanās sesijas, kur atbalstītāji savus favorītus varēja noklausīties DJTOP 9 deviņos noklausīšanās pasākumos gan Rīgā, gan citur Latvijā

Portāls www.djtop.lv ir Latvijas dīdžeju vietējais sociālais tīkls, kur dīdžeji veido savu profilu, ievieto jaunākos skaņdarbus, raksta savu blogu, kā arī tiek atspoguļoti citi jaunumi klubu kultūras dzīvē Latvijā un pasaulē.

Šogad apbalvošanai ir izvirzītas šādas nominācijas - „Latvijas gada DJ", „Tuborg balva „Gada atklājums"", „Profesionāļu izvēle" un „Labākā DJ meitene". Balvas nodrošina DJ tehnikas veikals „Discomania", GreenPass, PrimoHotel un Oriflame.

Apbalvošanas ceremonijas dienā - 13.novembrī, klubs Kefīrs vērsies vaļā jau 22:00, bet TOP50 līdz TOP10 uz kluba ekrāniem tiks rādīti jau no pulksten 24:00. Pasākuma kulminācija – Latvijas DJTOP 2010 desmit labāko apbalvošana sāksies pulksten 1:00 un to vadīs Latvijas pirmā Playboy žurnāla vāka meitene – Anna Rozīte.

Uzreiz pēc apbalvošanas ar savu setu atbalstītājus priecēs Baltijas spožākā house mūzikas zvaigzne DAVE STORM /Ceremony Records/. Viņa vārds ir pazīstams house mūzikas faniem ne tikai dzimtenē, bet, pateicoties veiksmīgai mūzikas producēšanai, arī visā pasaulē. Šobrīd viņš ir viens no Ibizas ietekmīgākā mūzikas medija "Ibiza Global Radio" dīdžejiem, slavenā Ibizas kluba Pacha viesrezidents un "Defected In The House" dalībnieks.

Jau Latvijas DJ Top 2009 balsojums piesaistīja plašu publikas uzmanību un tajā piedalījās vairāk kā 20 000 balsotāju. Latvijas DJ Top 2009 noslēguma pasākumu apmeklēja vairāk nekā 1700 cilvēku, kurā par Latvijas gada DJ tika pasludināts Andre Crash. Godpilno otro vietu ieguva [Ex] da Bass un labāko trijnieku noslēdza Kaspar Kondrat.

Biļešu cenas iepriekšpārdošanā 3.00 Ls (tās no otrdienas rīta būs pieejamas bezrindas.lv). Pasākuma dienā - līdz pusnaktij 4.00Ls, pec pusnakts - 5Ls. VIP biļetes iespējams iegādāties ar Tuborg GreenPass punktiem. Vairāk informācijas www.greenpass.lv.

Latvijas DJTOP 2010 piedāvā Tuborg GreenPass, atbalsta - Nightlife.lv, klubs Kefīrs, oficiālais radio – European Hit Radio, informē – 1188.lv, draugiem.lv, Latviešu radio, Progressive FM, Ritma institūts. Galveno balvu – dāvanu karti 450 latu vērtībā piedāvā DJ tehnikas veikals „Discomania", balvas no Oriflame un Primo Hotel.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV