Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Klubs „L.A." un „Gain Fast" piedāvo otru ceturtdaļfinālu konkursam „Battle of the Bands"

„Klubs L.A.”, 09.11.2010. 13:04

Jau otru nedēļu pēc kārtas, 10. Novembrī, klubā „L.A." norosināsies jauno mūziķu konkurss „Battle of the Bands" , kuru organizē „Gain Fast" sadarbībā ar klubu „L.A." Šis projekts ir uzsākts, lai popularizētu un atbalstītu jaunos mūziķus un motivētu viņus radoši darboties un turpināt viņu iecerēto mūziķu karjeru. Šajā nedēļā par vietu nākamajā kārtā cīnīsies divas jaunas un daudz sološas grupas - The Highway un Enduring Memories.

The Highway

Grupa pastāv jau 3 gadus, bet pēdējā gada laikā ir nomainījies vokāls, un tādēj ir nācies visu sākt no gala. Ceļš nav bijis viegls, bet nu jau grupa atkal sāk strādāt pie studijas ierakstiem un jaunām dziesmām. Grupa pati dēvē savu mūzikas stilu par waymusic, tā ir mūzika, kura vienmēr ir līdzi ceļā, un arī tā pat kā ceļš mainās atkarībā no kilometra, arī grupa mainās atkarībā no noskaņojuma un aug un attīstās.

Enduring Memories

Grupas Enduring Memories pirmsākumi meklējami 2007. gada agrā pavasarī. Grupas idejas pamatlicējs Edgars Ezers bija tikko sācis apgūt bungu spēli, bet nebaidījās uzņemties iniciatīvu un loloja ambiciozu sapni par grupas izveidi. Pārējo dalībnieku meklējumi izrādās visai laikietilpīgi. Grupa piedalījusies neskaitāmos konkursos un festivālos, piemēram, Saldus Saule, Bildes 2009, Troksnis un daudzos citos.

Pirmo biļeti uz vieyu pusfinālā ir izcīnījusi Agnese Kotoviča no Jelgavas, kura mērojās spēkiem ar Liepājas dziedātāju Zani Treidi. Žūrija vienbalsīgā balsojumā par par labāko 3. Novembra vakarā atzina jelgavnieci, kura izpildīja – Ain't No Sunshine (orģinālizpildītājs – Bill Withers), To tik zini Tu un Es (orģinālizpildītājs – Agnese Kotoviča) un Kā vēlies Tu (orģinālizpildītājs – Gain Fast.) Pusfinālā no Agnese tiek gaidīts, lai viņa pārsteigtu žūriju un spētu iekļūt finālā, kurš norisināsies jau šā gada nogalē!

Jāatgādina, ka uzvarētājus noteiks grumas "Gain Fast" un skatītāju vērtējums, katras kārtas uzvarētājs iegūst naudas balvu 50 Ls apmērā un iespēju cīnīties nākamajā kārtā, lai jau šī gada nogalē noskaidrot, kurš ir tiesīgs saukt sevi par čempionu.

Vairāk informācijas www.klubsla.lv un Audēju iela 11.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV