Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Grupa "Prāta Vētra" izsludina remiksu konkursu dziesmai "Gara diena"

Guna Zučika, 11.11.2010. 18:59 | komentāri (2)

Radiostacijas "Latviešu Radio" raidījums "Latviešu Klubu Mūzikas Stunda (LKMS)" (kas dzirdams katru piektdienu plkst. 18:00) sadarbībā ar grupu "Prāta Vētra" izsludina remiksu konkursu Prāta Vētras aktuālajai dziesmai "Gara diena".
Grupa "Prāta Vētra" izsludina remiksu konkursu dziesmai "Gara diena"

Dziesma "Gara diena" iekļauta oktobrī izdotajā albumā "Izlase 2000 – 2010" un šobrīd atrodas daudzu Latvijas radiostaciju topu pašā augšgalā, ieskaitot Latviešu Radio TOP20.

Dziesmas "Gara diena" temps: 123 BPM. Lai iegūtu dziesmas akapellu apmeklējiet http://www.latviesuradio.lv/LKMS

Dziesmas "Gara diena" oriģinālu var noklausīties - http://www.brainstorm.lv/lv/albumi/2010/izlase-2000-2010-%282010%29/ vai draugiem.lv/pratavetra

Konkursa balvās: labākajam remiksam pēc LKMS lapas apmeklētāju balsojuma - "Prāta Vētra" albums "Izlase 2000 - 2010" . Otrai – „Prāta Vētras" simpātiju balvai - suvenīrs ar grupas simboliku.

Dziesmas "Gara diena" gatavos remiksus jāiesūta līdz 2.decembrim (ieskaitot) pa e-pastu (labāk sūtīt linku uz lejupielādi): klubumuzika@latviesuradio.lv. Pēc tam LKMS mājas lapā veselu nedēļu norisināsies balsošana. Remiksu konkursa laureāti tiks paziņoti 10.decembrī radiostacijas "Latviešu Radio" raidījumā "LKMS" īsi pirms grupas "Prāta Vētra" pirmā koncerta "Arēna Rīga".

Grupas "Prāta Vētra" dalībnieks Māris Mihelsons: „Esmu dzirdējis veiksmīgus remiksus LKMS konkursā grupai „Musiqq", kas nozīmē, ka mums Latvijā ir pietiekoši daudz labu darītāju šajā jomā. Mēs savu darbu „Gara diena" radīšanā jau esam paveikuši un ar interesi gaidīsim, kā jūs mūs pārsteigsiet!"

LKMS raidījuma vadītājs DJ Reverss: "Ņemto vērā grupas "Prāta Vētra" atpazīstamību un popularitāti, šī ir laba iespēja ikvienam parādīt savas producenta spējas plašākai publikai - gan Latviešu Radio un Latviešu Klubu Mūzikas Stundas klausītājiem, gan visai Latvijai - izveidojot remiksu "Prāta Vētrai"!

Vairāk informācijas par dziesmas "Gara Diena" remiksu konkursu:
http://www.brainstorm.lv
http://www.draugiem.lv/pratavetra
http://www.latviesuradio.lv/LKMS

Pāris nosacījumi konkursa dalībniekiem:
1) Lai ievietotu remiksu savā draugiem.lv vai djtop.lv profilā un rādītu plašākai publikai, remikss jāsaskaņo ar grupas "Prāta Vētra" menedžmentu vai raidījumu LKMS. Nosūtot remiksu (vai labāk adresi uz lejupielādi) pa e-pastiem: guna@brainstorm.lv & klubumuzika@latviesuradio.lv
2) Grupa "Prāta Vētra" un tās menedžments iegūst visas tiesības uz jauniegūtajiem remiksiem un ir tiesīgi tos publicēt un reproducēt. Savukārt LKMS iegūst tiesības tos atskaņot ēterā.
3) Negarantējam, ka visi remiksi tiks atskaņoti vai izmantoti

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV