Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Liene Šomase aicina uz Ziemassvētku solokoncertu

Gee, 12.11.2010. 10:02

19. decembrī plkst. 19.00 Latvijas Nacionālajā teātrī uz otro Ziemassvētku solokoncertu aicinās Liene Šomase. Koncertā ikviens varēs ļauties īstām ziemas saulgriežu ieskaņas sajūtām un baudīt dvēselisku mūziku.
Liene Šomase aicina uz Ziemassvētku solokoncertu

Koncerta pirmā daļā skanēs Lienes bērnības Ziemassvētku mīļākās dziesmas Kristapa Krievkalna „dzīvās" grupas pavadībā. Jaunās skaņās dzirdēsim dziesmas, kas Lienes sirdī joprojām nav zaudējušas īpašo Ziemassvētku noskaņu. Piemēram, „Silta, jauka istabiņa", „Lieli svētki ziemelim", „Sidrabiņa lietiņš lija" u.c.

Koncerta otrajā daļā būs daudz pārsteigumu – dažādi pirmatskaņojumi, kas tapuši 2010. gadā. Liene dziedās kopā ar Dzelteno Saules kori, ar Rīgas Doma zēnu kora labākajiem solistiem un citiem īpaša skanējuma izpildītājiem. Īpašu Ziemassvētku noskaņu sarūpēs saksofonists - Artis Gāga. Dzirdēsim gan visiem labi zināmas un iemīļotas, gan pavisam jaunas dziesmas, kā „Uzsniga sniedziņš balts", „Eņģelis", „Slēptākās domas" u.c.

Pēc koncerta būs iespēja nofotografēties ar Lieni un viņas viesiem, uzjautāt autogrāfu vai vienkārši aprunāties.

Liene teic: " Smaids cilvēku sejās pēc koncerta būs labākā dāvana un pateicība, ko es kā dziedātāja varētu no ikviena sagaidīt!"

Tavai svētku sajūtai SEB banka
Atbalsta: Dardedze hologrāfija, Inka Stils, SDizains
Iesaka: BM auto
Informē: LR2, LNT, LMK, draugiem.lv, mammam.lv,
Dziesmas var lejupielādēt: www.doremi.lv un www.platforma.lv

Biļetes nopērkamas SIA „Biļešu paradīze" un www.bilesuparadize.lv, kā arī Nacionālā teātra kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV