Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Liepājā ar akustisku Ziemassvētku koncertu uzstāsies Aisha

Aigars Kārkliņš, 12.11.2010. 16:24

Dziedātāja Aija Andrejeva, skatuves vārdā Aisha, gaidot skaistākos gada svētkus, ir izveidojusi jaunu koncertprogrammu „Kad saputinās miers...", ar kuru viesosies LOC Rožu zālē 26.decembrī pulksten 16:00.
Liepājā ar akustisku Ziemassvētku koncertu uzstāsies Aisha

Aishas akustiskais koncerts notiks īpaši mājīgā un ģimeniskā atmosfērā, un to sniegums būs ļoti personīgs pašai dziedātājai. Kopā ar ģitāristu Kasparu Ansonu dažādu ģitārspēļu izpildījumā tiks izdziedātas skaistākās Ziemassvētku dziesmas. Būs dzirdami arī pavisam jauni gabali, kuru autori ir abi jaunie mākslinieki.

Koncertā, kura režisors ir Juris Jonelis, ir gaidāms arī kāds viesis; kurš tas būs – lai paliek kā mazs Ziemassvētku pārsteigums.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs (www.bilesuparadize.lv) visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā, Latvijas 1.rokkafejnīcā un Rimi Ostmala teātra kasē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV