Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Rīgā notiks starptautisks jauno dziedātāju konkurss

Mārīte Veinere, 15.11.2010. 09:10

26.novembrī un 27.novembrī, plkst.19.00 "ROYAL CASINO SPA & HOTEL RESORT" telpās Rīgā, Tērbatas ielā 73, pirmo reizi norisināsies Eiropas fināls jauno dziedātāju konkursam "Atlantic Breeze 2010", kuru organizē kompānija World Media Alliance inc. "MAKSTV" USA, EU.

Konkursa "Atlantic Breeze 2010" Eiropas finālā, Rīgā, uzaicināti piedalīties 15 dalībnieki no dažādām valstīm - Latvijas, Jaunzēlandes, Krievijas, Ukrainas, Izraēlas, Itālijas, Azerbaidžānas, Moldāvijas, Armēnijas, Bulgārijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Turcijas un Vācijas, kuri katrs uz Rīgu atvedīs sava repertuāra labākās dziesmas. Katras dalībvalsts konkursantam līdzi uz Latviju dodas pavadītāji.

Konkursam "Atlantic Breeze 2010" nav ģeogrāfisku, politisku vai mentālu robežu, ir tikai vēlme, radošs talants un ticība, ka šis ir īstais ceļš uz panākumu virsotni.

Konkursa "Atlantic Breeze 2010" atlases notiek dažādās pasaules valstīs, labākie tiekas reģionālajos finālos, kuru uzvarētāji iegūst iespēju piedalīties vispasaules konkursa finālā ASV pilsētā Maiami (Floridā).

Konkursa "Atlantic Breeze 2010" žūrijas sastāvā, Rīgā, uzaicināti dažādu radošu profesiju pārstāvji no vairākām valstīm, bet žūrijas priekšsēdētāja godā mūzikas producents no ASV Bruce Lowe (ļoti pazīstams daudzu dziesmu un albūmu producents tādiem pasaules līmeņa dziedātājiem kā Stevie Wonder, Elton John, Madonna, Paul McCartney, Michael Jackson, Quincy Jones u.c.)

Jauno dziedātāju konkursa "Atlantic Breeze 2010" Eiropas reģionālais fināls norisināsies divas dienas, katrā no kurām dalībnieki izpildīs pa vienai dziesmai. Abas konkursa dienas tiks filmētas un pēc tam demonstrētas kompānijas World Media Alliance inc. "MAKSTV" televīzijas kanālā ASV, Kanādā un Eiropā.

2011.gada 17.jūnijā un 18.jūnijā iecerēts konkursa " Atlantic Breeze 2011" Eiropas finālu organizēt Jūrmalā "Dzintaru Koncertzālē".

"Atlantic Breeze" tiek veidots kā kvalitatīvs, starptautisks pasākums, kas nav mazsvarīgs rudens-ziemas periodā Rīgai, un vasaras periodā Jūrmalai. Konkurss "Atlantic Breeze" ir iespēja vēlreiz atgādināt pasaulei par Latvijas esamību. Konkurss top balstoties uz Latvijas uzņēmēju solidaritāti un atbildības sajūtu par kultūras dzīvi Latvijā.

Finanšu trūkums ir izjūtams, bet Latvijā ir uzņēmumi, pakalpojumi, produkcija utt.

Konkurss "Atlantic Breeze" ir Latvijas uzņēmēju patriotisma un entuziasmsa piemērs.

Plašāka informācija par jauno dziedātāju konkursu "Atlantic Breeze 2010" iespējams iegūt konkursa oficiālajā interneta mājas lapā - http://www.atlanticbreeze.eu.

Papildus informācija:Drīzumā,17.11.2010, tiks nosaukts uzņēmumu, konkursa atbalstītāju saraksts. Jauno dziedātāju konkursa "Atlantic Breeze 2010" Eiropas reģionālā fināla rīkošanas komitejas priekšsēdētāja, MAKSTV EU prezidente Mārīte Veitnere (tālr. 26607582)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV