Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klāt „ImproRoka 2010" fināls

Elīna Simsone, 16.11.2010. 09:25

Aizvadītajā nedēļā norisinājās pēdējais „ImproRoka" pusfināls, kurā uzvarēja grupa Momend. Konkurss noslēgsies ar finālu 20. novembrī.
Klāt „ImproRoka 2010" fināls

Pēdējais „ImproRoks" pusfināla koncerts spēja patīkami pārsteigt gan žūriju, gan konkursa apmeklētājus. Arī šoreiz grupas izpildīja četras dziesmas, trīs no sava repertuāra un vienu izlozes dziesmu. Grupas „Distance" un "Momend" izlozēja dziesmu no grupas "Bet Bet" repertuāra - "Man vienalga viss". Savukārt grupa "Livido" izpildīja visiem labi zināmo "Līvu" dziesmu "Piedod man". Šajā koncertā žūrija, Niks Matvejevs un Arnis Mednis, par labākajiem atzina grupu "Momend". Abu puišu sniegums spēja pilnībā pārliecināt žūriju un klausītājus ar savu melodisko skanējumu un pārdomātajiem dziesmu tekstiem.

Šajā nedēļas nogalē, 20. novembrī., notiks "ImproRoks 2010" fināla koncerts, kurā piedalīsies visu iepriekšējo nedēļu labākie izpildītāji - „Zenith", "Scramental", „CanZone" un iepriekšējās nedēļas - grupa "Momend". Grupas sacentīsies, lai iegūtu iespēju uzstāties uz galvenās skatuves un iesildīt ārzemju māksliniekus festivālā „Saldus Saule 2011" , dziesmas ierakstu Vjačeslava Mitrohina „MMBand Studio", profesionālas konsultācijas pie dziedātājas Janas Čakstes, kā arī „Latviešu Radio" simpātijas balvu. Konkursa norises laikā balvu grozs tika papildināts ar profesionālu fotosesiju dizaina studijā „Graphic.lv", kā arī uzņēmums A&T Trade dāvanu karti 60Ls apmērā. Tomēr, lai tiktu pie šīm lieliskajām balvām, konkursa dalībniekiem nāksies pacensties. Šoreiz grupām būs sevišķi jāpiestrādā pie oriģināla aranžējuma, jo visas grupas kā ceturto izpildīs vienu un to pašu dziesmu. Kura tā būs, uzzināsiet konkursa norises vakarā! Ņemot vērā, ka finālā sacentīsies patiešām spēcīgas jaunās grupas, bija skaidrs, ka arī žūrijai būs nepieciešami papildspēki. Tāpēc finālā žūriju pārstāvēs trīs izcili mūziķi - komponists un dziedātājs Fēlikss Ķiģelis, lieliskais ģitārists Vjačeslavs Mitrohins un vokālā pedagoģe, dziedātāja Jana Čakste.

Finālā tiek solītas vērtīgas balvas ne tikai mūziķiem, bet arī konkursa apmeklētājiem. Pēc fināla vēl pārsteigumi nebeigsies, jo ballīte turpināsies ar grupu Mango.

Konkursu atbalsta dizaina studija „Graphic.lv", „Dreamer" vīni , maiznīca „Flora", „A&T Trade", „Turkebab". Informatīvie atbalstītāji „Latviešu Radio" un draugiem.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV