Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šī gada labākā Latvijas DJ titulu ieguvis producents un dj [Ex] da Bass

Sabīne Sipunova, 16.11.2010. 12:32

Sestdien 13.novembrī klubā Kefīrs norisinājās Tuborg GreenPass piedāvātā Latvijas DJTOP 2010 apbalvošanas ceremonija, kurā tika paziņoti Latvijas DJTOP2010 uzvarētāji. Pirmo vietu ieguva Latvijā plaši pazīstamais DJ un producents [Ex] da Bass, aiz sevis atstājot 2009.gada uzvarētāju Crash. Trešo vietu ieguva Edgar.
Šī gada labākā Latvijas DJ titulu ieguvis producents un dj [Ex] da Bass

Galerijas:

Apbalvošanas ceremoniju norisinājās klubs Kefīrs jaunajā zālē, kur bija pulcējušies Latvijas labākie DJ un to atbalstītāji. Apbalvošanas ceremoniju vadīja apburošā Anna Rozīte, kas nosauca šā gada balsojuma un speciālo nomināciju uzvarētājus. Nominācijas „Tuborg balva „Gada atklājums"" šogad tika jaunajam un strauji augošajam DJ Emil Deo, kurš balvā ieguva profesionālās Pioneer DJ austiņas. Balsojumā starp pašiem DJ, jeb nomināciju „Profesionāļu izvēle" ieguva Latvijas DJTOP 2010 uzvarētājs [Ex] da Bass. Jau trešo gadu pēc kārtas par labāko DJ meiteni ir atzīta Ksenia Kamikaza, bet nominācijā „Best NEW DJ GIRL" balvu no kompānijas Oriflame saņēma Anett. Balvas uzvarētājiem sagādāja DJ tehnikas veikals „Discomania", Tuborg GreenPass, PrimoHotel un Oriflame.

Latvijas DJTOP 2010 norisinās jau ceturto rudeni pēc kārtas, kur mēnesi garā balsojumā par DJTOP uzvarētāja titulu cīnās DJ no visas Latvijas. Šogad tika saņemtas vairāk kā 200 000 balsis par 644 dj. Konkursa ietvaros norisinājās deviņas dj noklausīšanās sesijas, kuras kopumā apmeklēja vairāk kā 3500 cilvēki, bet pašu noslēguma pasākumu apmeklēja 700 cilvēki.

Portāls www.djtop.lv ir Latvijas dīdžeju un producentu vietējais sociālais tīkls, kur dīdžeji veido savu profilu, ievieto jaunākos skaņdarbus, raksta savu blogu, kā arī tiek atspoguļoti citi jaunumi klubu kultūras dzīves Latvijā un pasaulē.

Liels paldies visiem, kas piedalījās balsojumā un visiem DJ, kas atbalsta DJTOP, popularizē to un palīdz tam attīstīties. Nākamajā gadā organizatori sola uzlabojumus gan mājas lapā, gan pašā balsojumā, kurš sāksies 2011.gada 1.oktobrī.

Latvijas DJTOP 2010 piedāvā Tuborg GreenPass, atbalsta - Nightlife.lv, klubs Kefīrs, oficiālais radio – European Hit Radio, informē – 1188.lv, draugiem.lv, Latviešu radio, Progressive FM, Ritma institūts. Galveno balvu – dāvanu karti 450 latu vērtībā piedāvā DJ tehnikas veikals „Discomania", balvas no Oriflame un Primo Hotel.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV