Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sācies jauno izpildītāju konkurss „New Legend"

Maksims Tjuļkins, 17.11.2010. 15:24

12.novembrī „Pasaules Mūzikas Klubā „ACCO" notika jauno izpildītāju konkursa „New Legend" pirmais pusfināls. Deviņi pusfinālisti – Judžīnija, Alehandro, Evgēnija Fedosova, Victorya, Toma Rutkovska, Nikolajs Olefirenko, Maksims Emeljanovs, Marina Smarško un Pāvels Pozdnjakovs cīnījās par piedalīšanos konkursa „New Legend" finālā.
Sācies jauno izpildītāju konkurss „New Legend"

Jaunos mūziķus vērtēja žūrijas kolēģija, kurā tika aicināti: profesionāls mūziķis, dziedātājs un komponists – Jānis Veide, aktieris, režisors, scenārists un kino producents – Pāvels Gumeņnikovs, profesionāls mūziķis, vokālais pedagogs, dziesmu autore un komponiste – Indra Raila, dziedātājs, daudzu starptautisko konkursu uzvarētājs, šova-konkursa «O!Kartes Akadēmija» finālists - Nikolajs Pūzikovs un profesionālais mūziķis, komponists, aranžētājs, vokāla un mūzikas instrumentu pasniedzējs – Riks.

Pirmās atzīmes no konkursa žūrijas locekļiem bija pārsteidzoši zemas. Kā teica konkursa vadītāji – Olga Verbicka un Maksims Maļcevs, kuri ir vadījuši daudzus konkursus, - „tie ir stingrākie žūrijas locekļi, kurus mēs jebkad esam redzējuši. Lai saņemtu gaidītos devītniekus un desmitniekus konkursa dalībniekiem nācās papūlēties". Pēc konkursa „New Legend" noteikumiem otrajā tūrē iziet seši dalībnieki, kuri pirmajā tūrē saņēma augstākās atzīmes. Par tiem kļuva Evgēnija Fedosova, Nikolajs Olefirenko, Judžīnija, Marina Smarško, Toma Rutkovska un Pāvels Pozdnjakovs. Pirmās atzīmes no žūrijas locekļiem lika konkursantiem saņemties un maksimāli parādīt savas spējas. Un žūrijas kolēģija to novērtēja. Konkursa trešajā tūrē piedalījās trīs talantīgās un ļoti dažādās meitenes – kautrīgā un romantiskā Judžīnija, stilīgā un aizdedzinošā Toma Rutkovska, kā arī liriskā un sapņainā Marina Smarško.

Visu trīs tūru rezultātā par konkursa „New Legend" pirmā pusfinālā uzvarētāju kļuva jaunā izpildītāja no Rīgas – Judžīnija. „Konkursā valdīja pārsteidzošā atmosfēra," saka uzvarētāja, "atbalstīt mani atnāca ne tikai mani draugi, bet arī kolēģi. Es saņēmu lielu prieku no piedalīšanās konkursā, un ar nepacietību gaidīšu finālu".

Ne tikai žūrijas kolēģija varēja ietekmēt pusfināla rezultātu – balsot par saviem favorītiem varēja arī konkursa skatītāji. Tādējādi, ar vienas balss pārākumu, par konkursa „New Legend" uzvarētāju nominācijā „Skatītāju simpātiju balva" un otro finālistu kļuva Marina Smarško.

Bez dāvanas nepalika arī Toma Rutkovska, kurai konkursa „New Legend" žūrijas priekšsēdētājs Riks deva ieraksta iespējas studijā „Active Sound Studio". Ņemot vērā to, ka Toma ir daudzu muzikālo kompozīciju autore, šī dāvana viņai būs ļoti noderīga.
Pateicoties kompānijas "Baltic Video Company" atbalstam, konkursa „New Legend" pirmais pusfināls tika translēts mājas lapā www.acco.lv, kur to varēja redzēt skatītāji visā pasaulē.

Atgādinām, ka tas bija tikai pirmais konkursa „New Legend" pusfināls – intriga paliek! Līdz tikšanos otrajā pusfinālā, kurš notiks 10. decembrī!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV