Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noslēgusies konkursa "Stage Number One" 1. ceļa zīmes kārta un nedēļas nogalē gaidāma otrā kārta

Zane Zvirbule, 23.11.2010. 11:33

Piektdien, 19. novembrī, noritēja pirmā ceļa zīmes kārta, kurā uzstājās trīs daudzsološas grupas „The Next Ones", „Monologs Divatā" un „Arkādija".
Noslēgusies konkursa "Stage Number One" 1. ceļa zīmes kārta un nedēļas nogalē gaidāma otrā kārta

Ar pirmo kārtas numuru startēja grupa „Monologs Divatā", kas izpelnījās nedaudz asāku žūrijas kritiku, taču neskatoties uz to, guva lielu publikas atsaucību. Meiteņu grupa ar smaidu lūpās deva pamatīgu enerģijas lādiņu ikvienam Stage Number One 2011 apmeklētājam. Par konkursa pirmās ceļa zīmes kārtas skatītāju simpātiju kļuva grupa „Arkādija", kas visus pārsteidza ar savu interesanto pieeju mūzikai un patiesi aizkustinošajiem dzīves stāstiem. Grupas „The Next Ones" enerģiskā ģitāras spēle un oriģinālie dziesmu izpildījumi guva vislielāko Stage Number One 2011 žūrijas atzinību.

Pašlaik kopvērtējuma tabulā grupas „The Next Ones" un „Arkādija" dala pirmo un otro vietu ar 36 punktiem.( „The Next Ones" - žūrija 33 + publika 9/3 = 36), („Arkādija" – žūrija 32 + publika 12/3 = 36)
Grupa „Monologs Divatā" ieņem trešo vietu ar 30,3 punktiem ( žūrija 29 + publika 4/3 = 30,3)

Jau šo piektdien, 26. novembrī, norisināsies mūzikas bāra „Chill Inn" un Radio Valmiera rīkotā jauno mūziķu konkursa "Stage Number One 2011" otrā ceļa zīmes kārta. Par vietu atlasē cīnīsies četras daudzsološas grupas – Perfect Error, Pasažieri, Peirce Nice, GRAFFIKA. Šajā vakarā dalībnieku sniegumu vērtēs kompetenta žūrija - Radio Valmiera spilgtās personības Andris Jurga un Kitija Kazaka, neatkarīgais mūzikas eksperts Rūdolfs Švēde, kā arī vakara īpašais viesis!

Vairāk par mūziķiem un konkursu uzzini Radio Valmiera raidījumā Stage Number One Dienasgrāmata – katru piektdienu pustrijos pēcpusdienā Radio Valmiera ēterā.

„Stage Number One" šobrīd jau ir kļuvis par festivālu, kas pulcē māksliniekus, mūzikas nozarē ietekmīgus cilvēkus un apmeklētājus no visas Latvijas. Šis pasākums būs liels piedzīvojums ne tikai grupām un radošajām apvienībām, bet arī Valmieras mūzikas bāra „Chill Inn" apmeklētājiem. Visi tiek laipni gaidīti šo piektdien mūzikas bārā „Chill Inn" jau no plkst. 19:00, lai kopīgi nodotos šim muzikālajam piedzīvojumam.

Vairāk informācijas http://www.chill-inn.lv un http://www.radiovalmiera.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV