Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

"Muse", "Foo Fighters" un "Rolling Stones" godina leģendāras ierakstu izdevniecības viceprezidenta piemiņu

Mārtiņš Zviedris, 25.11.2010. 14:14

"Muse", "Foo Fighters" un "Rolling Stones" ir to mākslinieku skaitā, kas atsaukušies aicinājumam piedalīties labdarības izsolē, lai palīdzētu amerikāņu ierakstu izdevniecības Sub Pop viceprezidenta Endija Kotovica ģimenei. Kotovics, kas izdevniecībā darbojās desmit gadus, pagājušajā mēnesī mira no autokatastrofā gūtajiem savainojumiem, atsaucoties uz izdevniecības sniegto informāciju, raksta NME.
"Muse", "Foo Fighters" un "Rolling Stones" godina leģendāras ierakstu izdevniecības viceprezidenta piemiņu

"Muse" un "Foo Fighters" izsolei ziedojuši ģitāras ar autogrāfiem, savukārt "The Rolling Stones" - savu 1969. gadā iznākušo grāmatu "Let It Bleed".

Paredzēti arī labdarības koncerti. Pirmais 4. decembrī notiks izdevniecības mītnes pilsētā Sietlā, otrs - vēl pēc četrām dienām Mičiganas štatā.

Mūzikas apgāds Sub Pop izveidojās Sietlā astoņdesmito gadu beigās. Tās izdoto ierakstu autoru vidū ir tādi ietekmīgi grunge galvaspilsētas kolektīvi kā "Nirvana" un "Soundgarden".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV