Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noskaidroti DFE „Ļauj man būt" DJ remiksa konkursa uzvarētāji

DFE management, 26.11.2010. 15:03 | komentāri (1)

Ar patīkami kvantitatīvu un kvalitatīvu DJ un fanu atsaucību no 5. līdz 24. novembrim risinājās apvienības „Double Faced Eels" konkurss par skaņdarba „Ļauj man būt" labāko remiksa versiju. Kopumā tika iesūtītas 38 dziesmu versijas, kas izcēlās gan ar savām aranžējuma variācijām, gan ar stila un „garšas" izjūtu.
Noskaidroti DFE „Ļauj man būt" DJ remiksa konkursa uzvarētāji

Grupa „Double Faced Eels" komentē: "Pirmkārt, paldies māksliniekiem un elektroniskās mūzikas pavēlniekiem par uzdrīkstēšanos mēģināt paveikt interesanto, jo balāde nav tas vienkāršākais uzdevums, ko aranžēt vai remiksēt. Patiesībā var tikai pozitīvi pabrīnīties, kādas vien muzikālās variācijas un idejas mūsdienās nav cilvēkiem galvās. Liekas, ka stilam tiešām nav nozīmes... visu izšķir dziesma „Ļauj man būt"."

Ir noskaidroti gan interesantāko, gan labāko remiksu autori:
Labākā klubu versija - Andris Lazdāns (Andy Bassland Remix) (Ļauj man būt);
Labākā rock versija - Artūrs Strautiņš (Ļauj man būt);
Welcome to the Africa - Iļja Rjutkinens (Ļauj man būt);
Īpašā simpātijas balva no grupas ģitārista Reiņa Straumes pienākas Kalvim Graudam.

Savu komentāru sniedz arī mūzikas eksperts un DJ ShahS Kaspars Zaviļeiskis:

"Iļjas Rjutkinensa remiks – Ļoti oriģināls piegājiens rokgrupas dziesmas remiksēšanai. Austrumnieciski afrikāniskās noskaņas pārsteidz nesagatavotu, taču pietrūkst asuma. Un arī rodas jautājums – kur tad šo remiksu īsti likt? Klubu dīdžeji tāpat to diez vai spēlēs...
Artūra Strautiņa remiks – Šo par remiksu pagrūti nosaukt, drīzāk līdzinās kaverversijai. Vismaz tā to uztvertu potenciālie klausītāji. Skanējums pārdomāts, taču pietrūkst rozīnītes – pārāk paredzami.
Kalvja Grauda remiks – Šis jau ir klasisks piegājiens rokdziesmu klubu remiksiem. Ieskrējiena bīts dīdžejmiksa veikšanai, vokāla pievienošanās, kāpinājums... Prasītos gan nedaudz smagāku bītu, bet kopumā izklausās interesanti.
Andra Lazdāna remiks – Šis ievadā vairāk izklausās pēc radio domāta remiksa, taču turpinājums jau ir izmantojams arī klubos. Diezgan tipiski fabrikas sintezatortembri, bet viss veiksmīgi ieturēts trance stilistikā. Arī bīts labs. Laikam jau veiksmīgākais no finālistiem!"

Atgādinām, ka uzvarētāji ir ne tikai piedalījušies apvienības Double Faced Eels vēstures veidošanā, bet tiks pie patīkamām specbalvām, ko sarūpējusi pati grupa – apvienības jaunākā albuma „Vēl patiesāk" un t krekla.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV