Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Grupa „Mežonīgai rieksts" prezentēs videoklipu dziesmai „Sniegavīrs"

Mežonīgais rieksts, 29.11.2010. 17:37

Piektdien, 3.decembrī, plkst.21 bārā „Rocabilly" ( Baznīcas ielā 33) grupa „Mežonīgais rieksts" ielūdz uz debijas videoklipa prezentācijas koncertu.
Grupa „Mežonīgai rieksts" prezentēs videoklipu dziesmai „Sniegavīrs"

Grupa „Mežonīgais rieksts" pastāv nepilnus četrus gadus. Grupas pārstāvētie mūzikas stili laika gaitā ir mainījušies, tādēļ tagad grupa pati uzskata, ka spēlē roku tā vislabākajā nozīmē! „Mežonīgam riekstam" nav sveša arī ballīšu mūzika. Savas pastāvēšanas laikā mūziķi jau ir nospēlējuši gandrīz 150 koncertus visā Latvijā - dažādos labdarības pasākumos, festivālos, karnevālos, klubos, kāzās, ballītēs, kā arī brīvdabas estrādēs.

Jaunajā singla „Sniegavīrs" video klips, kurš pirmo reizi plašākai auditorijai būs skatāms 3. decembrī klubā „Rocabilly", ir mēģinājums parādīt sabiedrībai, ko nozīmē rokmūzika Latvijā tieši grupas „Mežonīgais rieksts" dalībniekiem. Videoklipa izveidi atbalsta Sporta klubs KL un Zvērināts advokāts Daniels Neibergs.

„Mežonīgais rieksts" 2010. gada nogalē: Artūrs (ģitāra un vokāls), Pauls (Bungas), Kristaps (ģitāra un vokāls) un Guntars (Basģitāra).

Papildus informācija: http://draugiem.lv/wildnut

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV