Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Grupa "Jorspeis" piedāvā klausītājiem singlu "Take Me by My Hand"

Grupa "Jorspeis", 30.11.2010. 10:45

Grupa Jorspeis piedāvā klausītājiem savu jauno singlu "Take Me by My Hand" no sava jaunā albuma "Ābele baltā".

Novembra beigās iznācis jaunais "Jorspeis" albums, kurā iekļautas deviņas kompozīcijas, kuru starpā ir arī daudziem iemīļota dziesma "Debesis ir Tuvu klāt", kā arī divi jau agrāk radio stacijās skanējuši singli - "Beautiful" un "Sākums".

Māris un Linda Prinduļi kopā muzicējuši vēl pirms oficiālās grupas izveidošanas, bet darbu pie albuma sākuši 2007.gada pavasarī. Albums tapis salīdzinoši ilgā laika periodā, jo ģimene bijusi aizņemta, apgūstot jauno vecāku lomu - 2008.gada Valentīndienā pasaulē nāca abu pirmais dēls Stefans.

Dziemas, kuras iekļautas albumā ir sarakstītas pēdējo septiņu gadu laikā dažādākajās vietās. Piemēram, viena no vecākām albuma dziesmām ir dziesma "Heaven", kura sarakstīta, kad Māris mācījās Austrālijā.

Linda un Māris Prinduļi atzīst, ka ir liels prieks, ka beidzot izdevies apkopot dziesmas un ir iespēja ķerties pie jaunām muzikālām idejām. "Mums pašiem šis albums ir vairāk kā apkopojums mūsu iepriekšējiem gadiem, nekā koncepta albums", saka Māris Prindulis.

Albuma nosaukumu iedvesmojis stāsts, kas reiz publicēts 1961.gada Reader's Digest žurnālā, kurā kāda vīra ģimene izmantojusi baltas lentītes ābelē kā piedošanas zīmi.

Albums jau iegādājams galerijā "Istaba", un drīzumā to varēs iegādāties vēl citās tirdzniecības vietās. Sīkāka informācija par albuma tirdzniecības vietām www.jorspeis.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV