Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Putnu Balle" ielūdz uz Ziemassvētku koncertu

Baiba Bože, 01.12.2010. 10:03

11. decembrī plkst. 18.00 Siguldas pilsētas kultūras namā (Pils ielā 10) ar īpašu Ziemassvētku koncertprogrammu uzstāsies grupa „Putnu balle".
„Putnu Balle" ielūdz uz Ziemassvētku koncertu

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, grupa "Putnu balle" gatavojas iepriecināt savus klausītājus ar īpašu un sirsnīgu Ziemassvētku koncertprogrammu, dāvājot klausītājiem ne vien sirds siltumu un īpašu atmosfēru, bet arī skaistas un visiem labi zināmas dziesmas īpašā skanējumā.

Koncertos gaidāma patiesa un ģimeniska noskaņa, kuru uzburs populārākās „Putnu Balles" dziesmas „Spārni un vējš", „Divi eņģeļi" un citas. Līdztekus skanēs arī dziesmas no grupas mūziķu soloprojektiem, piemēram, Kažas hiti „Tici vai nē" un „Tiešs jautājums". Īpašu noskaņu uzburs koncertprogrammas daļa, kurā „Putnu balles" izpildījumā skanēs sirsnīgas, gaišas un visiem mīļas Ziemassvētku dziesmas. Koncertā grupa muzicēs kopā ar pavadošo sastāvu akustiskā skanējumā.

„Putnu balle" aicina pavadīt kopā gaišo Ziemassvētku gaidīšanas laiku, vienoties sirds siltumā, mīlestībā un cerībā!

Biļetes iespējams iegādāties Siguldas pilsētas kultūras namā katru darba dienu no plkst.10.00 – 18.00 (t.67970814). Ieeja: 2 – 4 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV