Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Somijas „metāla baznīca” Latvijas televīzjā

Oskars Lepers, 01.12.2010. 18:05

LTV raidījumā stāstīs par Ziemeļvalsts smagās mūzikas fenomenu.
Somijas „metāla baznīca”  Latvijas televīzjā

Raidījuma "Viss notiek" studijā 6. decembrī pulksten 21.55 LTV1 paredzētas diskusijas par rokmūziku. Adriana Roze iepazīstinās ar smagās mūzikas fenomenu Somijā – valsti, kas izceļas ar ievērojamu metālmūzikas kolektīvu un šāds skaņumākslas klausītāju ievērojamu īpatsvaru. Šim fenomenam nav viennozīmīga skaidrojuma, taču ir interesanti minējumi. Par tiem stāsta somu luterāņu mācītājs Haka Kekolaines, kura vadītajos dievkalpojumos skan metāls, un mūzikas producentu kompānijas īpašnieks Tēmu Sominens.

Raidījumā gaidāma arī saruna ar igaunieti Lagli Pareku. Padomju laikā viņa bija politieslodzītā, pēc neatkarības atjaunošanas 1991. gadā kļuva par Igaunijas pirmo iekšlietu ministri. Intervijā „Viss notiek" Lagle Pareka stāsta par to, cik vienoti ir igauņi, cik liela plaisa mūsu ziemeļu kaimiņzemē ir starp bagātajiem un nabagajiem.

6. decembrī taps arī zināms, kuri trīs skolotāji ir līderi skolēnu balsojumā par titulu "Rīgas sakarīgākais skolotājs". "Viss notiek" tiksies ar vienu no kandidātēm - aktiermākslas pasniedzēju Antru Puriņu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV