Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

„Ave Sol” koncerts tumsā

Santa Trimalniece, 03.12.2010. 14:38

Atzīmējot Dānijas Kultūras institūta 20 gadu jubileju un ziemas tumšā laika atnākšanu, 9. decembrī pulksten 19 „Ave Sol” koncertzālē Citadeles ielā 7 gaidāms kamerkora „Ave Sol” „Tumsas koncerts”.
„Ave Sol” koncerts tumsā

Laiks pirms Ziemassvētkiem ir gada tumšākais un pārdomu pilnākais laiks. Tas rosina vairāk pievērsties savai iekšējai pasaulei, vairāk atcerēties, vairāk sapņot un vairāk ieklausīties. Šis laiks piedāvā daudzveidīgas tumsas sagaidīšanas iespējas un ļauj paskatīties uz lietām citādāk.

Dānijas Kultūras institūts sadarbībā ar kamerkori „Ave Sol" aicina uz nedaudz citādu tumsas un tās radīto iespēju ieraudzīšanu. Klausītājiem tiks sniegts 30 minūšu koncerts pilnīgā tumsā bez elektrības, bez svecēm un bez mobilo tālruņu spīdošajiem ekrāniem „Ave Sol" koncertzāles tumsā izskanēs daudzveidīgs repertuārs, gan klasiskā latviešu tumsas tautasdziesma „Tumša nakte, zaļa zāle", gan Olbraita „Alleluia", gan dāņu komponista Bo Holtena darbs, gan Ivanova vokalīzes un noslēgumā Ziemassvētku gaidās visi tiks aicināti pievienoties „Ak, eglīte" izpildījumam.

Ieeja koncertā ir bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV