Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jauni radiošovi danceradio.lv ēterā

Bogdan Taran, 08.12.2010. 11:53

Sākoties rudenim webprojekta www.DanceRadio.lv ēterā parādījās jauni pasaules slaveno dīdžeju radiošovi, bet ar ziemas iestāšanos kopējais autorprogrammu skaits sasniedzis 15.
Jauni radiošovi danceradio.lv ēterā

Jaunas sezonas sākums DanceRadio.lv ēterā iepriecinās labas house-mūzikas un slaveno klubu zīmolu mīļotājus. Jau pazīstamo raidījumu iznākšanas grafiks ir mainīts pateicoties piecu jauno projektu ienākšanai DanceRadio.lv ēterā.

Tagad ik nedēļu trešdienās varēs klausīties vienu stundu miksu viena no aģentūras un skaņu ierakstu leibla MN2S dīdžejiem, kā arī divu stundu Lars Behrenroth raidījumu "Deeper Shades Of House", kurā viņš iepazīstina klausītājus ar deep-house mūzikas jaunumiem un aktualitātēm.

Ceturtdienās, reizi divās nedēļās (maiņās ar Ksenijas Kamikazas "Platz für Tanz"), skan Freerange Records radiošovs, kuru viens pēc otra prezentē elektroniskās mūzikas pasaulē ietekmīgās kompānijas īpašnieki Jimpster un Matt Masters.

Piektdienas autorprogrammu vakaru katru nedēļu atklāj divas stundas ar "The Global Network" no brita Pete Gooding, kurš kļuva populārs arī producējot mūziku. Savukārt svētdienās, sākot ar decembri, vienas stundas garumā ēterā iznāk Michael Canitrot, Parīzes zīmola "So, Happy in Paris?", mūzikas atlase, bet Latvijas dueta Flyingmice programma "Solosofi" ir pagarināta jau līdz divām stundām.

Visu raidījumu iznākšanas laikus un dienas precīzu sarakstu var atrast www.danceradio.net, lapā Schedule.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV