Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Liepājā „Fire Bar" koncertēs grupa „Dandelion Wine"

Aleksandra Line, 08.12.2010. 12:06

Piektdien, 10. decembrī, koncertu „Fire Bar" sniegs muzikālā grupa „Dandelion Wine", kas spēlē apveltītas ar īpatnējo šarmu dziesmas ar funk un jazz iezīmēm.
Liepājā „Fire Bar" koncertēs grupa „Dandelion Wine"

Grupa „Dandelion Wine", dibināta 2005.gada februārī, savu radošo darbību uzsākusi ar vokālistes Evilenas dziesmu skicēm, kuras aranžējot, veidojies grupas skanējums, kas ietver funk un jazz stilu sintēzi. Radošais kolektīvs ir nosaukts pēc Reja Bredberija grāmatas „Pieneņu Vīns", jo viņu dziesmas pēc noskaņas ir tikpat maigi apburošas un atvēr klausītāju sirdis brīnumiem.

Jau kopš grupas dibināšanas tās dalībnieki aktīvi piedalās dažādos projektos, konkursos un festivālos – starp kolektīva sasniegumiem var minēt uzvaras konkursā „MicRec Open4" 2007.gadā, konkursā „Tu esi pamanīts" 2008.gadā, viņu debijas singla atzīšanu par Radio SWH Topa Priekšnams mēneša uzvarētāju 2008.gadā. Pierādot savu talantu ikvienā projektā, 2009. un 2010. gadā grupa piedalījās arī festivālā BILDES, un 2010.gada vasarā „pienenes" pārstāvēja Latviju slavenā Igaunijas festivālā „LELLE ALTERNATIIV".

www.dandelionwine.lv
www.draugiem.lv/dandelionwine
www.myspace.com/winedandelion
http://twitter.com/dw_band

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV