Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Notiks konkursa „New Legend" otrais pusfināls

Maksims Tjuļkins, 08.12.2010. 14:35

10. decembrī plkst. 19:00 klubā "Fīlings" (Rīga, Smilšu iela 1/3) notiks jauno izpildītāju konkursa "New Legend" otrais pusfināls.
Notiks konkursa „New Legend" otrais pusfināls

Konkursantu muzikālo talantu, aktiermeistarību un skatuves harizmu vērtēs profesionālā žūrijas kolēģija, kura sastāvu veido profesionāli mūziķi, dziedātāji, komponisti, producenti, režisori, šovmeņi un citi mākslinieki.

Pēc žūrijas atzīmēm un skatītāju balsīm tiks noteikti konkursa finālisti, kuri „New Legend" finālā varēs cīnīties par vērtīgām balvām un par titulu "Jaunā Leģenda". Balva par pirmo vietu konkursā – 200 Euro. Konkursa finālists, par kuru nobalsos visvairāk skatītāju, saņems dāvanu 150 Euro apmērā.

Spilgtākajiem un interesantākajiem konkursa dalībniekiem žūrijas priekšsēdētājs Riks dos iespēju ierakstīt dziesmu studijā "Active Sound Studio".

Arī pazīstamā vadītāja un producente Bonija katrā pusfinālā uzdāvinās savam favorītam īpašo simpātijas balvu, bet finālā kādam vai kādai no laureātiem dāvanā būs iespēja atpūsties Romantiskā namiņā (2 personām), atpūtas kompleksā "Lejassilvēveri".

Konkursa vadītāji – Olga Verbicka un Maks Maļcevs.

Pēc tradīcijas katra pusfinālā skatītājus gaida konkursa viesa uzstāšanās. Par "New Legend" otrā pusfināla viesi kļūs jaunā, bet jau ļoti populārā dziedātāja – Sabīne Berezina.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV