Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Randoms Dīvānvakarā #26 viesosies Louie Fontaine

Ian, 09.12.2010. 18:19

Šo sestdien, 11. decembrī, plkst. 16:00 Vecrīgā, mūzikas veikalā „Randoms" „Randoms Dīvānvakara" * ietvaros Louie Fontaine ieskandēs iznākušo albumu „Evil Love".
Randoms Dīvānvakarā #26 viesosies Louie Fontaine

Lūijs Fonteins – īstajā vārdā Steen Lorenz, zināms arī kā Šerifs Fonteins, ir 37 gadus vecs, dzimis Dānijā, precējies 10 gadus, sieva latviete, 5 bērni, dzīvo Liepājā kopš 2001. gada, bet pirmo reizi Liepājā ieradās 1992. gadā, kad šeit koncertēja ar savu rokgrupu.

Publiski vairāk zināms kā uzņēmējs ar skandalozu slavu, drusku mazāk - kā mūziķis.

Šo sestdien, 11. decembrī, 16:00, Randoms Dīvānvakara ietvaros būs iespēja vaigā skatīt, dzirdēt, iztaujāt, iemūžināt, klāt būt... Louie Fontaine ieskandinās savu jaunāko ierakstu „Evil Love" .

* „RANDOMS DĪVĀNVAKARS"
– tā ir iespēja satikt mūziķus dzīvē, sarunas tuvumā, bez žoga un barjeras, stereotipu lauzīšana, jautājumi un atbildes, noklusētā patiesība, mirklis mūzikas, autogrāfs kolekcijai un tā sajūta, ko nevar lejupielādēt!
- Daži no iepriekš dīvānotajiem mūziķiem – Astro'n'out, Igo, Linga, Dzelzs Vilks, Alis P, SPB, Uldis Rudaks, Invasion, Bedwetters (Ee), u.c.
- Notiek jau četrus gadus, un tie ir atjaunota vecā, labā Randoms tradīcija no veikala pirmsākumiem deviņdesmitajos, kad tanī norisinājās preses konferences un albumu prezentācijas vietējiem un ārzemnieku 'grandiem' – Prāta Vētrai, East 17, Igo, Jumpravai, u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV