Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdots Kaspara Vecvagara mūzikas albums visai ģimenei "Dieviņš un Velniņš"

Krista Kalnarāja, 10.12.2010. 09:38

"Dieviņš un Velniņš" ir liepājnieka Kaspara Vecvagara izlolots un radīts dziesmu albums, kura mērķauditorija ir ģimene. Albumā iekļautas Kaspara Vecvagara komponētas dziesmas ar paša veidotiem dziesmu tekstiem, kuros aicināti ieklausīties vecāki, vecvecāki un bērni. Dziesmas izpilda tādi Latvijā zināmi cilvēki kā Ilga Reizniece, Zane Šmite, Juris Kaukulis, Ivars Cinkuss, Lelde Vīksna, Marģers Eglinskis, Viktors Ellers un Signe Ruicēna.
Izdots Kaspara Vecvagara mūzikas albums visai ģimenei "Dieviņš un Velniņš"

Kaspars Vecvagars 2008. gadā izdeva savu pirmo mūzikas albumu bērniem "Diegabundža", kas guva lielu mazo klausītāju atsaucību. Tas Kasparu iedrošinājis ar mūzikas starpniecību uzrunāt arī bērnu vecākus, sagatavojot dziesmas visai ģimenei „Dieviņš un Velniņš".

Jaunā albuma dziesmas aranžējis un dažādus instrumentus iespēlējis Uģis Vītiņš. Ierakstā piedalījies arī pats Kaspars, kā arī Ilze Grunte, kura iespēlējusi vairāk kā sešus dažādus instrumentus, tostarp 12 stīgu akustisko ģitāru un akustisko basu. Čellu iespēlējis Ēriks Kiršfelds. Ieraksts tapis gan Liepājas studijā „FM Sound Studio", gan Rīgā „Studijā GEM".

Albuma dizainu un ilustrācijas albumam veidojusi māksliniece Agate Ķiģele – Ābele. Mūzikas diskam pievienots arī buklets, kurā izlasāmi visu dziesmu teksti, lai var dziedāt arī līdzi.

Mūzikas albuma „Dieviņš un Velniņš" izdevējs ir „Mikrofona ieraksti". Īpašu paldies Kaspars Vecvagars saka Guntaram Račam, Dzintrim Kolātam un Latvijas radio, Rietumu radio, žurnālam „Ir", Māmiņu klubam, laikrakstam „Kurzemes Vārvdas", nacionālai ziņu aģentūrai „LETA" un Liepājas Kultūras pārvaldei.

Mūzikas albums jau šobrīd nopērkam visās mūzikas tirdzniecības vietās Latvijā.
CD albumu iespējams pasūtīt www.micrec.lv
Mp3 iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv
http://www.doremi.lv/index.php?genre=120&artist=1078&album=1577&show_album=1

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV