Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Mūzikas konferences/ skates Tallin Music Week rīkotāji viesojas Rīgā

Inese Saulāja, 13.12.2010. 10:33

Trešdien, 15. decembrī, plkst. 18:30 Igaunijas mūzikas konferences/ skates (Tallin Music week) rīkotāji sadarbībā ar I Love You Records un KN3, ielūdz pašmāju mūzikas industrijas dalībniekus, medijus un visus ieinteresētos uz tikšanos. Tikšanās ar viesiem notiks I Love You bārā.

Vakara gaitā Paul Cheetham (Popkomm, Clockwork Music management), Inese Saulāja (MicRec Publishing, KN3) un Helen Sildna (Tallin Music Week, Musiccase), stāstīs par iespējām kādas sniedz dalība Tallin Music Week mūzikas konferencē/ skatē, ne tikai mūziķiem, bet arī viņu menedžeriem, producentiem un visai industrijai kopumā.

Tallin Music Week ir mūzikas industrijas konference/ skate, kas notiks 2011. gada 24. - 26. martā Tallinā jau trešo gadu. Konference darbojas kā mūzikas eksporta platforma ne tikai Igaunijai, bet arī internacionāli, jo konferences ietvaros tiek pulceti delegāti no visas pasaules. Dienas laikā notiek paneļdiskusijas par industrijai akūtām tēmām, bet vakaros iespējams apmeklēt grupu skates.

Arī Latviešu mūziķiem ir iespēja pieteikt sevi dalībai šai konferenci, par to kādā veidā varēs uzināt tikšanās laikā.

Turklāt vēlāk klubā "Nabaklab" varēs iepazīties ar trīs aktuālākajiem Igaunijas mūzikas jaunumiem - talantīgo dziedātāju IIRIS, trio Aides un Epordwerk elektro-dance-rock grupu.

Vairāk par Tallinn Music Week
http://www.tallinnmusicweek.ee/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV