Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klubs "Dstyle" ielūdz uz Karalisku Jaungada masku balli

Elīna Fūrmane, 15.12.2010. 09:22

Klubs/restorāns "Dstyle" 31. decembra naktī ir sagatavojis svinības ne pa jokam - Karalisku masku balli. Karaliska Jaunā gada sagaidīšana ar Dj Tito Torres (Šveice) un Dj Ella progressive house projekta prezentāciju, Dj Jainaro kopā ar dzīvajām perkusijām un ģitāru, bārmeņu šovu, go go meitenēm, kā arī karalisku maltīti un pasaules visapburošākā šampanieša Moët & Chandon Jaunā gada šampanieša piramīdu.
Klubs "Dstyle" ielūdz uz Karalisku Jaungada masku balli

Pasākuma programmā:

- Dj Tito Torres (ŠVEICE) un Dj Ella (dzīvais vokāls) - mūsu jaunā progressive house projekta prezentācija;
- Dj Jainaro uzstāšanās ar perkusijām un ģitāru dzivajā izpildījumā;
- Dstyle Royal Masquerade bārmeņu šovs;
- Pasaules visapburošākā šampanieša Moët & Chandon Jaunā gada šampanieša piramīda pl. 00:00
- Dstyle rezidentdīdžeji un go go meitenes.

Ieeja no pl. 22:00. Svinību dress code – karaliska maska!

Dstyle restorānā Jaunā gada finger food (šoreiz īpaši karalisks).

Welcome drink - itāļu dzirkstošais vīns Zonin Prosecco

Ieejas maksa: 20 Ls (cenā iekļauti ēdieni, welcome drink – itāļu dzirkstošais vīns Zonin Prosecco un Moët & Chandon šampanieša piramīda)

Pieteikties lūdzam savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots. Ir iespējamas arī galdiņu rezervēšana- zvanīt t.27887771. Pieteikšanās (sūtot personas datus), kā arī jautājumi uz e-pastu: management@dstyle.lv.

Pašā Vecrīgas sirdī ir parādījusies jauna ballīšu vieta, vieta ar raksturu un stilu. Dstyle ir vieta cilvēkiem, kuri vēlas ne tikai izklaidēties, bet arī saturīgi pavadīt laiku. Klubā notiek dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi, vietējo mākslinieku izstādes, mūzikas albumu prezentācijas un citi pasākumi. Par kvalitatīvu mūziku gādā tādi pazīstami dīdžeji kā Rise, Ksenia, Kamikadze, Milk Magic, kā arī pati restorāna saimniece Elīna Fūrmane jeb Dj Ella. Reizi mēnesī klubā savus pasākumus rīkos Bogdan Taran un DJ Crash. Viesojas arī ārzemju mākslinieki un dīdžeji, kā arī notiek vietējo mākslinieku izstādes un dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi. Vakaros darbojas face control, jo ieeja klubā paredzēta no 21 gada vecuma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV