Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Notiks jauno mūziķu konkursa "Stage Number One 2011" piektā ceļa zīmes kārta

Zane Zvirbule, 15.12.2010. 10:00

Šo piektdien, 17. decembrī, norisināsies mūzikas bāra „Chill Inn" un Radio Valmiera rīkotā jauno mūziķu konkursa "Stage Number One 2011" piektā ceļa zīmes kārta. Par vietu atlasē cīnīsies sešas daudzsološas grupas – Wake NC, The Solid, Black Apple Market, The Factor un Kaķis Maisā.
Notiks jauno mūziķu konkursa "Stage Number One 2011" piektā ceļa zīmes kārta

Šajā vakarā dalībnieku sniegumu vērtēs kompetenta žūrija - Radio Valmiera personības Andris Jurga un Kitija Kazaka, neatkarīgais mūzikas pazinējs un radio DJ Rūdolfs Švēde, kā arī vakara īpašais viesis – Madars Vanags!

Vairāk par mūziķiem un konkursu uzzini Radio Valmiera raidījumā Stage Number One Dienasgrāmata – katru piektdienu pustrijos pēcpusdienā Radio Valmiera ēterā.

„Stage Number One" šobrīd jau ir kļuvis par festivālu, kas pulcē māksliniekus, mūzikas nozarē ietekmīgus cilvēkus un apmeklētājus no visas Latvijas. Šis pasākums būs liels piedzīvojums ne tikai grupām un radošajām apvienībām, bet arī Valmieras mūzikas bāra „Chill Inn" apmeklētājiem. Visi tiek laipni gaidīti šo piektdien mūzikas bārā „Chill Inn" jau no plkst. 20:00, lai kopīgi nodotos šim muzikālajam piedzīvojumam.

Vairāk informācijas http://www.chill-inn.lv un http://www.radiovalmiera.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV