Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

„7 Gospels" albums nopērkams mūzikas veikalos un Jāņa Rozes grāmatnīcās

Sondra Lāce, 15.12.2010. 14:38

Pagājušajā nedēļā tika prezentēts Riharda Zaļupes radītā skaņdarba „7 Stories of the Gospel of Thomas" jaunais albums „7 Gospels", jau no šodienas visiem interesentiem ir iespēja albumu iegādāties visos Rīgas mūzikas veikalos un Jāņa Rozes grāmatnīcās Rīgā un ārpus tās.
„7 Gospels" albums nopērkams mūzikas veikalos un Jāņa Rozes grāmatnīcās

Skaņdarbs balstīts uz 1945. gadā Ēģiptē atrasto sensacionālo 5. Evanģēliju- Toma evaņģēliju (The Gospel of Thomas) un mūzikā tas atklāj vēl līdz šim nedzirdētas Riharda Zaļupes ritmiskās ekspresijas, kā arī kora un instrumentu krāsaino saspēli liriski dramatisku Holivudas filmu mūzikas noskaņās.

Jau šo piektdien un sestdien, 17. un 18. decembrī, visi rīdzinieki un Rīgas viesi tiek aicināti šo skaņdarbu noklausīties dzīvajā izpildījumā Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā plkst. 19.00. Koncertā piedalīsies "Xylem Trio" (Riharda Zaļupes, Raimonda un Oskara Petrausku sastāvā), jauniešu koris "Maska" diriģenta Jāņa Ozola vadībā un būs iespēja baudīt Ievas Kerēvicas samtaino balsi.

Uz tikšanos koncertā un aicinām viesus ierasties laicīgi un ieņemt labākās vietas!

Biļetes pieejamas www.bilesuparadize.lv un visās Biļešu Paradīzes kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV