Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Randoms dīvānvakarā"* viesosies „Relicseed"

Jānis Jansons, 16.12.2010. 18:48

Grupa „Relicseed" ar debijas disku „60 Minūtes Sapņa" pieturēs mūzikas veikalā „Randoms" „Randoms dīvānvakarā Nr. 27" Rīgā, Kaļķu ielā 4, kur 17. decembrī laikā no plkst. 18.00 būs iespēja tikties ar grupas „Relicseed" dalībniekiem, savā īpašumā iegūt gan CD ar ielūgumu uz Liepājas koncertu 30. decembrī klubā „Fontaine Palace", gan kreklus un citus sīkumus ar grupas simboliku. Kā ierasts – sarunas, foto, autogrāfi, atmosfēra un labs noskaņojums, kā arī tas, kā arī par to, ko parasti nerunā.

Apvienības „Relicseed" pirmsākumi meklējami 2004. gada novakarē, kad reiz bijušās grupas „A State Of Feeling That Has No End" ģitārists ierosināja atkalapvienošanos – izveidojas četru cilvēku kolektīvs. Ārkārtīgi daudz laika tiek pavadīts dažnedažādi eksperimentējot ar vēlamo un praktiski iespējamo skaņu, spēlēšanas un dziedāšanas manieri, un grupas ambīcijas sākotnēji krietni pārspēj varēšanu.

Pēc pāris salīdzinoši veiksmīgu, taču ne pašapmierinātību rosinošu skaņdarbu ierakstīšanas grupa ķeras pie hard'n'heavy/heavy metal žanra – tiek ierakstītas kompozīcijas „Bailes", „Monologue" un „Pēdējais vergs", ar kurām lielākā daļa klausītāju arī identificē „Relicseed".

2008. gadā ir pēdējā auglīgā koncert vasara un grupa oficiāli pārtrauc aktīvo darbību... līdz 2009. gada maijam, kad tiek nospēlēts vērienīgs koncerts METALLICA CLUB LATVIA rīkotajā pirmās dzimšanas dienas ballītē.

2010. gada rudenī RELICSEED ieraksta un šā paša gada 3. decembrī laiž klajā debijas albumu "60 minūtes sapņa".

www.myspace.com/relicseed
www.draugiem.lv/relicseed

* „RANDOMS DĪVĀNVAKARS"
– tā ir iespēja satikt mūziķus dzīvē, sarunas tuvumā, bez žoga un barjeras, stereotipu lauzīšana, jautājumi un atbildes, noklusētā patiesība, mirklis mūzikas, autogrāfs kolekcijai un tā sajūta, ko nevar lejupielādēt!
- Daži no iepriekš dīvānotajiem mūziķiem – Astro'n'out, Igo, Linga, Dzelzs Vilks, Alis P, SPB, Uldis Rudaks, Invasion, Bedwetters (Ee), u.c.
- Notiek jau 4 gadus un tie ir atjaunota vecā, labā Randoms tradīcija no veikala pirmsākumiem deviņdesmitajos, kad tanī norisinājās preses konferences un albumu prezentācijas vietējiem un ārzemnieku 'grandiem' – Prāta Vētrai, East 17, Igo, Jumpravai, u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV