Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Grupai "Gain Fast" jauns klips un jauna sadarbība

Raimonds Dunke, 20.12.2010. 09:41

2010. gads grupai ir pagājis ar nenoliedzamu plus zīmi. Gada sākumā grupa atgriezās ar dziesmu "Visu vai neko" pēc teju pusotra gada klusēšanas; vasaras sākumā ierakstīja veltījumu Latvijas karavīriem Afganistānā - "Tumša nakte, zaļa zāle"; oktobrī publicēja otro singlu no gaidāmā albuma "Kā vēlies Tu"; novembrī tika uzsākts jauno grupu un izpildītāju konkurss "Gain Fast: Battle of the Bands"; tika sniegti divi koncerti Latvijas karavīriem Afganistānā.
Grupai "Gain Fast" jauns klips un jauna sadarbība

Klips dziesmai "Kā vēlies Tu" tapis sadarbībā ar www.cartoons.lv māksliniekiem. Grupas dalībnieki Kaspars Zlidnis, Andžejs Grauds. Uldis Beitiņš un Eduards Zagainovs-Veinbrants atdzīvojas multiplikācijas tēlos, kas sniedz īpašu koncertu. "Sākotnēji nezinājām, uz ko parakstāmies, jo Latvijā līdz šim šāda veida klips vēl nebija tapis, taču varam teikt, ka mākslinieki ir pastrādājuši godam un ar rezultātu esam vairāk nekā apmierināti," teic grupa "Gain Fast".

15.decembrī noslēdzās grupas un kluba "L.A." kopīgi rīkotais jauno grupu un izpildītāju konkurss "Gain Fast: Battle of the Bands". Sākotnēji konkursam pieteicās aptuveni 70 jauno izpildītāju, konkursam tika izvirzīti 12, taču lielajā finālā iekļuva tikai trīs. Par konkursa uzvarētājiem tika atzīta Anete Kotoviča ar grupu, kas aiz sevis atstāja perspektīvos "Kaķis Maisā" un skatītāju iemīļotos "Enduring Memories". Zīmīgi, ka līdz pat pēdējam brīdim "Gain Fast" neatklāja konkursa galveno balvu: uzvarētāji tiek pie dziesmas ieraksta kopā ar grupu "Gain Fast" un dziesma tiek iekļauta "Gain Fast" trešajā studijas albumā. Konkursa atbalstītāji Latviešu Radio par savu simpātiju nosauca grupu "Kaķis Maisā".

"Anetei Kotovičai ir fantastisks vokāls un harisma, tādēļ būs ļoti interesanti dzirdēt viņas un "Gain Fast" kopdarbu, kas pie klausītājiem nonāks nākamajā gadā. Nenoliedzami, ka visi finālisti bija pelnījuši uzvaru un labākos priekšnesumus bija rezervējuši tieši fināla uznācienam, taču Anete bija perfekta visās atlases kārtās. Šī konkursa laikā mēs pārliecinājāmies, ka Latvijā ir daudz jauno un talantīgo mūziķu, taču ne visi tiek pamanīti, lai cik labi viņi būtu, tādēļ mums ir patiess prieks, ka spējām sniegt pamanīšanas iespēju divpadsmit lieliskiem solistiem un grupām. Galvenais ir neapstāties, bet gan turpināt iesākto ar tādu pašu degsmi un pašatdevi kā līdz šim," rezumē "Gain Fast".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV