Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"7 gospels" piedzīvo pasaules pirmatskaņojumu divos izpārdotos koncertos

Sondra Lāce, 21.12.2010. 11:20

17. un 18. decembrī Rīgas viesi un rīdzinieki tika aicināti uz grandiozajiem pasaules pirmatskaņojuma koncertiem „7 Stories of the Gospel of Thomas" Rīgas Svētajā Ģertrūdes baznīcā.
"7 gospels" piedzīvo pasaules pirmatskaņojumu divos izpārdotos koncertos

Galerijas:

„Grandiozi", „neatkārtojami", „fantastiski", „eņģeļi"  - šie ir tikai pāris no vārdiem, kas plūda pār apmeklētāju lūpām pēc koncerta. Lai gan baznīca abos koncertos bija pārpildīta un pirms paša koncertu sākuma tika piedāvātas vien stāvvietas, tomēr apmeklētāju emocijas bija jūtamas smagajos, aizkustinājuma pilnajos aplausos, kas liecināja par skaņdarba meditatīvo spēku un burvību. Daži aptaujātie viesi uz jautājumu „Kā Jums patika?" atbildēja, ka ir grūti parunāt, jo mūzika pilnībā ir pārņēmusi un tas ir bijis kaut kas fantastisks! Riharda Zaļupes skaņdarbs „7 Stories of the Gospel of Thomas" paver jaunus apvāršņus mūzikai, kuru ir grūti ierāmēt kādā žanrā, taču tā aizrauj, pārsteidz un neatstāj vienaldzīgu nevienu.

Ņemot vērā koncertu iespaidīgo apmeklētību un klausītāju atsauksmes, organizatori apsver domu šo projektu attīstīt un parādīt visiem Latvijas iedzīvotājiem un ārpus tās.

"7 gospels" radošā komanda pateicas visiem apmeklētājiem par atbalstu un ticību šim projektam!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV