Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks karaoke konkursa "Bez piecām jaunais gads" fināls

Kristīne Timermane, 27.12.2010. 09:03

Karaokepasakumi.lv sadarbībā ar Bāru Metro mēneša garumā karaoke dziedātājiem organizēja konkursu "Bez piecām jaunais gads". 29.decembrī fināla pasākums.
Notiks karaoke konkursa "Bez piecām jaunais gads" fināls

Ir aizritējušas trīs konkursa atlases kārtas, kas norisinājās decembra mēneša garumā Metro bārā. Atlases kārtās piedalījās apmēram 30 dziedātāji. Katru konkursa atlasi vērtēja kāds tautā atpazīstams mūziķis – Reinis Straume – mūziķis, vokālists, ģitārists, Jānis Strazdiņš – vokālists, grupas Cosmos dalībnieks, Andžejs Grauds – grupas Gain Fast dalībnieks. Uz konkursa finālu tika izvirzīti labākie no labākajiem – 16 paši aktīvākie, atraktīvākie un vokāli spējīgākie.

Apsveicam Faruhu, Līvu, Dacīti, Andri, Mazo Arčiju, Kaolīnu, Asteriku, Bēbi, Madaru Frēhihu, Madaru Balodi, Robertu, latviešu Džo – Mārtiņu, Lingitu, Sabrinu un Dimu!!!

Konkursa fināla pasākums plānots arī kā pēdējais pasākums Metro bārā šajā gadā un arī tā pastāvēšanas vēsturē. Tas norisināsies29.decembrī, pl.21:00. Konkurss neizpaliks bez žūrijas, balvām, vērtēšanas kritērijiem, fotogrāfijām, lieliskas atmosfēras, draugiem .....

Balvas sarūpējuši karaokepasakumi.lv draugi: producentu grupa Chris Jones & Dave Andres (www.jonesanders.com), kas kādam no dziedātājiem, dāvinās iespēju ierakstīt dziesmu profesionālā studijā. Pērnes čipsi, kinoteātris Cinamon, Studio Meziko(www.meziko.lv) un solāriju studija Blue Box.

Paredzēts, ka katram dziedātājam jādzied viena dziesma latviešu, krievu vai angļu valodā. Tās vērtēs žūrija ar izstrādātiem vērtēšanas kritērijiem – muzikalitāte, atraktivitāte, vokālista skatuviskais tēls, saikne ar skatītājiem, artistiskums.

Dalībnieku uzstāšanās kārtība tiks izlozēta. Neizpaliks arī skatītāju balsojums, kas būs nozīmīgs arī rezultātu paziņošanā.

Pasākuma īpašie viesi – Andris Jeziks & co!

Ieskandināsim Jauno zaķa-kaķa gadu ar skanīgām dziesmām, atskatīsimies aizgājušajā un uzrīkosim draudzīgu ballīti paši sev!

Iespēja rezervēt galdiņu zvanot, rakstot.
Dress code: zaķi, kaķi, truši, play boy
Tā ir Tava skatuve!
Karaokepasakumi.lv

Informācija:
http://twitter.com/karaokepasakumi

http://www.draugiem.lv/karaokepasakumi.lv/
kristine@karaokepasakumi.lv
tel.nr. 29393217

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV