Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Roxette" izziņo jaunu singlu un albumu

Makroconcert, 27.12.2010. 14:11

Dziesma „She's Got Nothing On (But The Radio)" būs pirmais singls no astotā grupas „Roxette" studijas albuma un iznāks 2011.gada 10.janvārī. Ilgi gaidītais albums ar nosaukumu „Charm School" tiks izdots mēnesi vēlāk - 11.februārī.
"Roxette" izziņo jaunu singlu un albumu

Mūzikas pasauli pāršalkusi negaidīta ziņa - viena no visu laiku slavenākajām Zviedrijas popgrupām atgriezīsies uz skatuves desmit gadus pēc iepriekšējā studijas albuma „Room Service" izdošanas. Jaunajā albumā būs iekļautas divpadsmit dziesmas, kuru stilu grupas faniem par prieku vislabāk raksturo vārdu salikums „klasiskā „Roxette" mūsdienīgā skanējumā".

Ideja par jauna albuma izdošanu Marijai Fredriksonei un Pēram Geslem radās jau 2009.gadā, kad Marija kā viesmāksliniece piedalījās Pēra solo koncertos Holandē un Vācijā. Ideja abus tā aizrāva, ka jau tūres laikā viesnīcu istabas tika pārvērstas ierakstu studijās, un radās pirmās jaunās dziesmas. Darbs pie tām turpinājās Zviedrijā 2010.gada vasarā un rudenī, kad sarakstīta arī „She's Got Nothing On (But The Radio)".

Īsi pēc albuma izdošanas „Roxette" dosies pasaules koncertturnejā, kuras laikā 16.martā viesosies arī Latvijā. Kopā ar grupu Rīgā ieradīsies 50 cilvēku liela komanda, kā arī vairākos kravas furgonos tiks nogādāts iespaidīgs skatuves aprīkojums. Koncerta apmeklētājiem būs iespējams dzirdēt gan grupas jaunāko veikumu no albuma „Charm School", gan visu laiku populārākās dziesmas.

Grupa „Roxette" ir viena no populārākajām astoņdesmito gadu beigu - deviņdesmito gadu grupām, kas sasniegusi galvu reibinošus panākumus un pārdevusi vairāk kā 70 miljonus ierakstu. Dziesmas „The Look", „Listen To Your Heart", "It Must Have Been Love", "Joyride", „How Do You Do", „Sleeping In My Car", „Crash! Boom! Bang!" un daudzas citas sasniegušas hitparāžu augstākās virsotnes neskaitāmās valstīs un joprojām bieži tiek atskaņotas radiostacijās visā pasaulē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV