Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aicina pieteikties Valmieras pilsētas mazo vokālistu konkursam „Cālis 2011"

Elīna Neimane, 11.01.2011. 14:29

Lai veicinātu pirmsskolas vecuma bērnu muzikālo spēju attīstību, Valmieras Kultūras centrs aicina Valmieras pilsētas mazos vokālistus līdz 5 gadu vecumam (ieskaitot) pieteikties dalībai konkursā „Cālis 2011", kas norisināsies 13.martā plkst. 14.
Aicina pieteikties Valmieras pilsētas mazo vokālistu konkursam „Cālis 2011"

Konkursā dalībniekiem jāizpilda divas dziesmas pēc brīvas izvēles atbilstoši savam vecumam un balss spējām. Konkursanti sagatavotās dziesmas varēs izpildīt a capella, mūzikas instrumentu vai fonogrammas pavadījumā. Konkursantu sniegumu vērtēs žūrija, pievēršot uzmanību izvēlētā priekšnesuma sarežģītības pakāpei, mākslinieciskajai kvalitātei un dalībnieku vizuālajam tēlam. Veiksmīgākais Valmieras pilsētas vokālists iegūs galveno balvu „Cālis 2011", savukārt piemiņas balvas saņems ikviens konkursa dalībnieks.

Konkurss „Cālis" Valmierā kļuvis par ilggadēju tradīciju, gūstot lielu mazo vokālistu un viņu vecāku interesi un atsaucību. Pērn tajā piedalījās vairāk nekā 20 pirmsskolas vecuma bērni.

Vecāki un pedagogi mazos cāļus konkursam var pieteikt līdz 8.martam, zvanot pa tālruni 64207204, 26439258 vai sūtot e-pastu: liga.kokorevica@valmiera.lv. Ar konkursa nolikumu elektroniski var iepazīties www.valmiera.lv sadaļā „Kultūra".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV