Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgas kamerkoris "Vox animae" uzņem jaunus dalībniekus

Ieva Strazdiņa, 13.01.2011. 12:31

Kamerkoris "Vox animae" janvārī izsludina uzņemšanu visās balsu grupās un aicina interesentus pieteikties uz noklausīšanos.
Rīgas kamerkoris "Vox animae" uzņem jaunus dalībniekus

Sagaidot kora trīs gadu jubileju 2011. gada janvārī, "Vox animae" dalībnieki un vadītāji gaida dziedāt gribētājus, kuri vēlas piedalīties jauna kora izaugsmē, vokāli pilnveidoties un atrast domubiedrus. Interesentiem jānosūta savs pieteikums uz e-pasta adresi kamerkoris.voxanimae[at]gmail.com, un tiks noteikts noklausīšanās laiks.

Korī dzied apmēram 25 dalībnieki, vecumā no 16 līdz 33 gadiem, tā mākslinieciskā vadītāja ir Sindija Druva, diriģente - Elīza Hvane. Mēģinājumi notiek Rīgas klusajā centrā, Hanzas ielā 22, divas reizes nedēļā, otrdienās un ceturtdienās.

"Vox animae" ir piedalījies Vispārējos latviešu Dziesmu un deju svētkos 2008. gadā, veiksmīgi startējot koru skates pusfinālā, kā arī dziedājis dažādos reģionālos dziesmu svētkos. Koris regulāri koncertē Ziemassvētkos, iesaistās dažādos projektos. Kamerkora repertuārā ir gan daudzveidīga garīgā un tautas mūzika, gan populāri skaņdarbi no latviešu un ārzemju komponistiem.

Kamerkorim 2011. gadā ieplānoti vairāki pasākumi, tostarp piedalīšanās garīgās mūzikas konkursā Kauņā, Lietuvā, kā arī Rīgas Dziesmu svētkos.

Plašāku informāciju un kontaktus var iegūt kora interneta vietnē http://www.draugiem.lv/voxanimae/ .

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV