Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Klubā "Nabaklab" uzstāsies Ūdris un Balode

Edgars Āboliņš, 17.01.2011. 12:35

Ceturtdien, 20. janvārī, klubā "Nabaklab" ar ceļojuma "Rīga – Pekina" dziesmām viesosies Rolands Ūdris (mūziķis, saukts arī Ūdrītis, grupa The Hobos) un Ilona Balode (Dailes teātra aktrise).
Klubā "Nabaklab" uzstāsies Ūdris un Balode

Ceļojums „Rīga – Pekina" ilga laika posmā no 2009. gada 18. februāra līdz 2010. gada oktobrim un tā laikā Rolands un Ilona apceļoja Lietuvu, Poliju, Slovākiju, Ungāriju, Slovēniju, Horvātiju, Serbiju, Bulgāriju, Turciju, Gruziju, Armēniju, Indiju, Pakistānu, Nepālu, Tibetu un Ķīnu, izmantojot visdažādākos transporta līdzekļus un pārvietošanās veidus. Ceļojuma finansējums gūts, māksliniekiem pašiem organizējot koncertus dažādos pilsētu klubos, spēlējot uz ielām un privātos pasākumos. Tagad viņi ir gatavi ar gūto pieredzi, zināšanām un stāstiem dalīties, izdodot mūzikas albumu ar 9 dziesmām, kuras radušās ceļā, un aprakstot ceļā notikušo grāmatā.

No 5. janvāra līdz 5. februārim paredzēta koncertturneja un mūzikas albuma prezentācija dažādās Latvijas pilsētās.

Klubā "Nabaklab" koncerta sākums plkst. 21:00, biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas interneta vietnē www.bezrindas.lv un pie kluba ieejas pasākuma vakarā.

Publicitātes foto. Rolands Ūdris un Ilona Balode

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV