Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aizvadīts konkursa „New Legend" trešais pusfināls

Maksims Tjuļkins, 19.01.2011. 09:39

14. janvārī Rīgā notika jauno izpildītāju konkursa „New Legend" trešais pusfināls, kurš patīkami pārsteidza ikvienu pasākuma apmeklētāju, to skaitā arī septiņus žūrijas locekļus. Vakaru vēl spožāku iekrāsoja Latvijas jaunuzlecošā zvaigzne - Samanta Tīna.
Aizvadīts konkursa „New Legend" trešais pusfināls

Pusfinālistu sastāvs patiesi priecēja ne tikai skatītājus, bet arī konkursa žūrijas locekļus, kuri nekautrējās vairāku dalībnieku priekšnesumus novērtēt ar augstāko 10 ballu atzīmi. Paši dalībnieki gan nebija sajūsmā par sīvo konkurenci, jo uz finālu tiek tikai divi, kaut arī talantīgi ir visi.

Beidzoties pirmajām divām trešā pusfināla tūrēm, uz skatuves iznāca Latvijas jaunuzlecošā zvaigzne – Samanta Tīna, kura skatītājus iepriecināja ar divām dziesmām, bet pārējiem dalībniekiem novēlēja piedalīties pēc iespējas vairāk konkursos un visos darboties ar 100% atdevi, jo,kāds no tiem, iespējams, būs atslēga uz panākumiem.

Ar katru dalībnieku priekšnesumu intriga pieauga un nebija iespējas uzminēt šīs cīņas rezultātu. Konkursa „New Legend" žūrijas priekšsēdētājs Riks atzina: „Konkursa līmenis aug ar katru pusfinālu. Un šodien bija pietiekami daudz interesantu izpildītāju, bet pēc konkursa nosacījumiem tikai divi pāriet finālā".

Beidzoties trešajai tūrei, visvairāk baļļu no žūrijas locekļiem saņēma jaunākā konkursa dalībniece – Krista Lapiņa, kas savu tuvāko sekotāju Juliju Osteru apsteidza par 10 ballēm. Turklāt Krista kļuva arī par speciālās balvas ieguvēju - no konkursa „New Legend" žūrijas priekšsēdētāja Rika un žūrijas locekļa Jāņa Veides saņēma iespēju bez maksas ierakstīt dziesmu skaņu ierakstu studijā „Active Sound Studio".

Nominācijā „Skatītāju simpātiju balva" par neapšaubāmu līderi kļuva Dima. „Kad Dima tikko izgāja uz skatuves, publika bija iekarota. Tas ir īpašs talants, kurš ir ne visiem" – skaidro žūrijas loceklis Pavēls Gumennikovs.

Publika tiešām ļoti ātri iemīlēja Dimu un viņa ekscentriskos priekšnesumus. „Es pie vokālā pedagoga mācos jau 10 gadus" – atzīmēja Dima.

Ar Dimu un Kristu Lapiņu, kā arī ar citiem konkursa „New Legend" pusfinālu uzvarētājiem skatītāji varēs satikties pavasarī, konkursa finālā.

Nepalaidiet garām Jaunas Leģendas dzimšanu. Uz tikšanos konkursā «New Legend»!

Publicitātes foto, Samanta Tīna

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV