Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Trešdienās „Red sun Buffet" notiks jauno mūziķu dueļi

Kokteiļbārs „Red Sun Buffet", 19.01.2011. 09:42

19. janvārī pulksten 21:00 kokteiļbārābārā "Red Sun Buffet" sāksies konkursa "Red Sun Buffet Open Stage" pirmais pasākums. Šajā konkursā piedalīsies jaunās grupas un dziedātāji, kas vēlas parādīt savu varēšanu un kļūt atpazīstamāki plašākai publikai.
Trešdienās „Red sun Buffet" notiks jauno mūziķu dueļi

Pasākuma idejas autors ir dziedošais Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers: "Kad sāku interesēties, kur Liepājā var spēlēt, sapratu, ka jaunajiem mūziķiem nav daudz iespēju." "Red Sun Buffet" vadītāji brāļi Alberti atsaucās viņa idejai par jauno mūziķu atbalstīšanu, nodrošinot vietu, kur mūziķiem uzstāties, un sarūpējot uzvarētājam balvu – iespēju ierakstīt dziesmu profesionālā ierakstu studijā Rīgā. Savukārt V.Ellers gādās, lai dziesma nonāktu radio apritē.

Konkurss norisināsies desmit trešdienas. Vienā vakarā ar 25 minūšu programmu sacentīsies divi mūziķi vai grupas, šajā vakarā tā būs apvienība "No Title" un dziedātāja Sabīne Prenclava. Dalībniekus vērtēs gan žūrija, kurā būs dažādas profesijas pārstāvji, gan klausītāji ar anketu palīdzību. Katrā konkursa kārtā būs kāds īpašais viesis, pirmais no tiem – Liepājas teātra izrādes "Vestsaidas stāsts" galvenās lomas atveidotāja, dziedātāja Annija Putniņa. V.Ellers uzsver, ka jaunajiem mūziķiem ir vērtīgi uzklausīt citu, vairāk pieredzējušu kolēģu pieredzi, tāpēc īpašie viesi būs gatavi parunāties ar interesentiem un atbildēt uz viņu jautājumiem.

Lai pieteiktos konkursam, var rakstīt uz e-mailu redsunbuffet@hotmail.lv. Ja ir demo ieraksts, to var ienest bufetē. M.Alberts sacīja, ka par konkursu ir liela interese un ir pieteikušies dalībnieki ne tikai no Liepājas, bet arī no citām pilsētām. "Tā ka dažām trešdienām konkursantu mums jau ir," gandarīts ir M.Alberts, kurš uzskata, ka šis konkurss varētu būt saistošs ne tikai pašiem mūziķiem, bet arī klausītājiem. V.Ellers, kurš arī vadīs konkursu, piebilst, ka apmeklētājiem paredzēti arī dažādi konkursi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV