Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bruno Mara debijas albums pieejams arī Latvijā

Armands Rušenieks, 27.01.2011. 09:04 | komentāri (1)

No janvāra vidus Latvijā pieejams mūzikas izdevniecības "Warner Music" apgādā klajā nākušais amerikāņu dziedātāja Bruno Mara debijas albums "Doo-Wops and Hooligans".
Bruno Mara debijas albums pieejams arī Latvijā

Havaju salās dzimušā mūziķa Bruno Mara jeb īstajā vārdā Peter Hernandez karjera pēdējā gada laikā attīstījusies neticamā ātrumā. Pirms solo karjeras uzsākšanas Bruno Mars bija pazīstams kā daļa no producentu trio "The Smeezingtons", kas palīdzējis radīt hitus tādām popzvaigznēm kā Flo Rida, Sugababes, K'naan un Justin Bieber.

Strauju popularitāti Bruno Mars iemantoja, kā viesvokālists piedaloties "The Smeezingtons" producētajos skaņdarbos – B.o.B. "Nothin' On You" un Travie McCoy "Billionaire". Kā "Nothin' On You" un Cee Lo dziesmas "F**k You" līdzautors Bruno Mars nominēts "Grammy" balvai. Kopumā viņš izvirzīts septiņām "Grammy" nominācijām, kā arī Britu balvai un "NAACP Image Awards".

Nupat viņš kļuvis par vienīgo vīriešu kārtas izpildītāju pēdējo 13 gadu laikā, kam izdevies sasniegt ASV singlu topa virsotni ar pirmajiem diviem singliem – "Just The Way You Are" un "Grenade".

Albuma nosaukums "Doo-Wops & Hooligans" raksturo tajā iekļauto dziesmu stilu un noskaņu: "Doo-wop ir īpašs mūzikas stils, kuru klausījos, kad biju mazs, šīs dziesmas patiks meitenēm, bet "hooligans" domātas puišiem. Arī manī apvienota gan romantiskā, gan huligāniskā puse," stāsta Bruno Mars.

Žurnāls "Rolling Stone" Bruno Mara debijas albumu "Doo-Wops & Hooligans" nodēvējis par gada debiju popmūzikā.

Videoklips dziesmai "Grenade":

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV