Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Lykke Li ierakstījusi otro albumu

Armands Rušenieks, 31.01.2011. 10:19

Marta sākumā mūzikas izdevniecības "Warner Music" apgādā klajā nāks zviedru dziedātājas Lykke Li otrais studijas albums "Wounded Rhymes".
Lykke Li ierakstījusi otro albumu

Jaunais albums "Wounded Rhymes" tapis Losandželosā, kur Lykke Li nopirka divriteni un mūzikas instrumentu, ko sauc par "autoharp", noīrēja klavieres un sāka domāt par savu dzīvi pēc diviem nogurdinošiem gadiem, kas pavadīti pārbraucienos pa visu pasauli.

"Manas rētas šovakar rada ievainotas atskaņas" – tie ir dziesmas vārdi, kas izmantoti Lykke Li jaunā albuma nosaukumā. "Jaunajā albumā vēlējos atgriezties laikā, kad dziesmas kaut ko nozīmēja. Vēlējos minimālismu, tikai tekstu un melodiju," stāsta Lykke Li.

Janvāra sākumā klajā nāca albuma otrais singls "I Follow Rivers", kam nupat tapis arī videoklips. Tā režisors – Tarik Saleh, ēģiptiešu izcelsmes zviedru režisors un grafiti mākslinieks.

Lykke Li Zachrisson dzimusi 1986.gadā fotogrāfes un mūziķa ģimenē Zviedrijā. Viņas bērnība pagāja nemitīgos pārbraucienos, dzīvojot Jaunzēlandē, Portugālē, Indijā, Nepālā un Marokā. Atgriežoties Stokholmā, viņu pamanīja muzikālās apvienības "Peter, Bjorn and John" dalībnieks Björn Yttling, ar kuru kopā 2007.gadā tapa viņas debijas albums "Youth Novels". Plašāku popularitāte Lykke Li iemantoja, kad viņa filmai "Twilight: New Moon" sarakstīja dziesmu "Possibility".

Videoklips dziesmai "I Follow Rivers":

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV