Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks konkursa „New Legend" ceturtais pusfināls

Maksims Tjuļkins, 31.01.2011. 12:26

4. februārī plkst. 19:00 klubā "Melnā Aita" (Vecrīga, Mārstaļu iela 10) notiks jauno izpildītāju konkursa "New Legend" ceturtais pusfināls.
Notiks konkursa „New Legend" ceturtais pusfināls

Spilgti un talantīgi izpildītāji izies uz skatuves, lai demonstrētu savas vokālās dotības, atvērtu savu individualitāti un sacenstos muzikālajā cīņā par piedalīšanos konkursa „New Legend" finālā.

«Konkursam ir tāds formāts, ka ar katru tūri intriga pieaug un pareģot rezultātu ir praktiski neiespējami. Tas provocē veselīgu azartu konkursantiem un liek skatītājiem aktīvi just līdzi saviem favorītiem,» saka konkursa orgkomitejas pārstāve Nellija. «Nākamā pusfināla dalībnieku sastāvs pārsteidz ar izpildītāju muzikālo daudzveidību. Var teikt, ka plašs žanru spektrs, kurā darbojas konkursanti, varēs apmierināt pat visprasīgāko skatītāju gaumes».

Par ceturtā pusfināla viesi kļūs dziedātāja KristinaKorvin.

Ja jūs gribat nokļūt mūzikas notikumu epicentrā un lieliski pavadīt laiku - gaidām Jūs 4. februārī plkst. 19-00 klubā "Melnā Aita" konkursa "New Legend" ceturtajā pusfinālā.

Publicitātes foto, KristinaKorvin

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV