Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Arcade Fire" filmas režisoram grupa "riebjas"

Mārtiņš Zviedris, 03.02.2011. 09:31

Vinsents Mūns, kas veidojis filmu par kanādiešu rokgrupu, intervijā pauž negatīvu iespaidu par kolektīvu un tā menedžmentu.
"Arcade Fire" filmas režisoram grupa "riebjas"

Mūns, režisējot dokumentālo filmu "Melnais spogulis" par Monreālas grupas 2007. gada albuma "Neon Bible" tapšanu un došanos koncertturnejā ilgāku laiku pavadīja kopā ar māksliniekiem un personālu. Intervijā izdevumam "Eye Weekly" viņš atklājis, ka saskarsme nav bijusi patīkama, un sacījis, ka grupa un tās menedžments "nav labi cilvēki".

"Man riebjas viņu attieksme pret darbu. Tas, kā viņi izturas pret visu, ir šausmīgi," sacīja Mūns. "Šausmīgs menedžments, šausmīgi cilvēki, un es zinu, ko runāju. Man ir patiesi atbaidoši stāsti par viņiem," pauda režisors, piebilstot: viņš uzskata "Arcade Fire" par tipisku "meinstrīma" grupu ar atbilstošu (uz izpatikšanu publikai un komerciāliem panākumiem orientētu) domāšanu.

Publicitātes foto, "Arcade Fire"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV