Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Dstyle" pēc rekonstrukcijas svin Mīlestības svētkus un uzsāk "Latino un Soulful" vakaru sēriju

Elīna Fūrmane, 09.02.2011. 10:54

Klubs/restorāns "Dstyle" Vecrīgā, Skārņu ielā 9, pēc rekonstrukcijas atsāk darbu ar jaunu sparu un patīkamām pārmaiņām. Tas lutinās apmeklētājus ar lielu kokteiļu izvēli, ēdienkartes izmaiņām un, protams, jauniem pasākumiem un viesiem. Rekonstrukcijas darbi veikti dēļ kaimiņu lūguma samazināt mūzikas skaļumu nakts ballītēs. "Ar sertificēta būvakustikas eksperta palīdzību esam veikuši vajadzīgos uzlabojumus un tagad, bez sirdsapziņas pārmetumiem, varam turpināt savu darbu, jo mūzikas skaļums atbilst visām normām un nevienu vairs netraucēs," atklāj "Dstyle" saimniece Elīna Fūrmane.
"Dstyle" pēc rekonstrukcijas svin Mīlestības svētkus un uzsāk "Latino un Soulful" vakaru sēriju

Jau no 10. februāra līdz pat karstajai vasaras svelmei turpmāk klubā spīdēs saule, uzziedēs palmas un atplauks sirds Latino noskaņām, ko radīs iknedēļas "RITMO DE LATINO" pasākumu sērija ar DJ Cimo un dejām ar Aleksandru Kurusovu. 11. februārī klubā par godu svētajam Valentīnam notiks "Love & Love party" kopā ar Rīgas neatkarīgāko Dj Daniel Mariash, savukārt 12. februārī tiem, kas novērtē klasiskas muzikālās vērtības tiks prezentēta soulful pasākumu sērija.

RITMO DE LATINO pasākumu sēriju prezentācija notiks jau 10.februārī. Turpmāk katru ceturtdienu notiks Latino vakari sadarbībā ar DJ CIMO, kura atlasīs modernākos Latino ritmus un pasaules melodijas. Tā ir iespēja Vecrīgas sirdī paslēpties no pilsētas kņadas un iepazīt Latino virtuvi, eksotiskas uzkodas, dzērienus un deju soļus Aleksandras Kurusovas vadībā.

Atklāšanas vakarā Latino uzkodas un welcome drink par brīvu. No pl. 21:00 līdz pl. 00:00 Latino dzērieniem akcija - pērc vienu, saņem otru par brīvu: Mojito, Mai Tai, Daiquiri, Cuba Libre & Caipirinha u.c. Pasākumu sēriju atbalsta www.ritmodelatino.lv, Valda Škutāna un Aleksandras Kurusovas deju studija www.dejuklubs.lv un spāņu mācību centrs CENTRO PICASSO www.centropicasso.com/letonia .

Mūsu pilsētas plašajā izklaides iespēju piedāvājumā esam noilgojušies pēc patiesām melodijām, emocijām un klasiskām vērtībām, tādēļ DStyle un Dj Rise 12. februārī iesāk soulful pasākumu sēriju ar katram notikumam īpaši aicinātiem viesiem – Dj, mūziķiem, māksliniekiem un soulful mūzikas stila cienītājiem. Soulful Pictures programmas pasākumos apmeklētāji varēs atskatīties uz pozitīvās deju mūzikas vēsturi, dzirdēt pašus iecienītākos māksliniekus, izbaudīt gaumīgas improvizācijas dzīvās performances un pirmie iepazīties ar uzlecošajām zvaigznēm. Pirmajā sērijas pasākumā French Connection viesosies viens no daudzsološākajiem Dj un producentiem, kurš savus skaņdarbus ir izdevis sadarbībā ar vairākām ierakstu kompānijām – Kaspars Kočkers (Kaspar Kochker). Dzīvo trompetes izpildījumu sniegs improvizācijas meistars Normunds Piesis. Pasākumu sēriju atbalsta labākie komunikāciju risinājumi Pozitel.com.

Turpmāk klubs "Dstyle" apmeklētājus lutinās ar plašu izvēli Dionīsa iecienītākā dzēriena vīna, kā arī jaunu ēdienkarti un rūpēm par veģetāriešiem. Pārsteigums sagaida arī basketbola VEF Rīga fanus: kluba ēdienkartē iekļauti VEF Rīga spēlētāju iecienītākie ēdieni.

"Dstyle" saimnieces dziedātāja Eīna Fūrmane un uzņēmēja Santa Kola ir parūpējušās par to, lai klubs "Dstyle" kļūtu ne tikai par restorānu un izklaides vietu, bet arī par vietu, kur var saturīgi pavadīt brīvo laiku. Klubā notiek dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi, vietējo mākslinieku izstādes, mūzikas albumu prezentācijas un citi pasākumi. Par kvalitatīvu mūziku gādā tādi pazīstami Dj kā Rise, Ksenia Kamikadze, Milk Magic, kā arī DJ Ella. Reizi mēnesī klubā savus pasākumus rīko Bogdan Taran un DJ Crash. Viesojas arī ārzemju mākslinieki un dīdžeji. Vakaros darbojas face control, jo ieeja klubā paredzēta no 21 gada vecuma. "Dstyle" telpās ir ierīkota arī radio studija, kurā saimnieko DJ Ella. No turienes piektdienu vakaros notiek tiešās translācijas radio Capital FM 94,9 ēterā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV