Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Konkursa "New Legend" ceturtā pusfināla rezultāti

Maksims Tjuļkins, 10.02.2011. 10:03

4. februārī klubā „Melnā Aita" notika jauno izpildītāju konkursa „New Legend" ceturtais pusfināls. Spoži, talantīgi un viens par otru interesantāki izpildītāji sacentās par iespēju pidalīties konkursa „New Legend" finālā.
Konkursa "New Legend" ceturtā pusfināla rezultāti

Andrejs, viens no konkursa organizatoriem, atzīst: „Ir labi radzams, ka daudziem konkursantiem ir ne tikai iedzimts talants, bet arī ļoti liela skatuves pieredze. Viņi labi zina, ko un kā darīt uz skatuves. Daudzi dalībnieki mani ļoti patīkami pārsteidza. Pāris konkursantu uzstāšanas laikā, aizverot acis, pat varēja sajusties, ka atrodies nevis jauno izpildītāju konkursā, bet pasaulē atzītas zvaigznes koncertā".

Arī skatītājiem ļoti patika vairākas konkursantu uzstāšanās, ko varēja spriest pēc viņu skaļajiem aplausiem un ovācijām. Pie tam, skatītāju bija tik daudz, ka viņu aplausu jūra bija dzirdama ne tikai kluba telpās, bet arī ārā, kluba apkārtnē.

Aizkustināt skatītāju sirdis visveiksmīgāk izdevās duetam „Kirpikla", kas, izpildot savu romantisko autordziesmu, kļuva par uzvarētāju nominācijā „Skatītāju simpātiju balva".

„Mūsu mūzika nāk no sirds. Mēs neko netēlojam un esam interesanti ne visiem", – saka dueta dalībnieki Nika un Jevgēnijs, – „ar savām dziesmām mēs gribētu mainīt pasauli uz labo pusi. Kaut vai nedaudz...".

Žūrijas kolēģija, kuras sastāvā ir mūziķi, režisori un producenti, deva priekšroku 17 gadīgai meitenei no Daugavpils – Olgai Palušinai, kura ļoti sīvā cīņā apsteidza savu tuvāko konkurenti Akelu tikai par 1 balli.

Duetu „Kirpikla", Olgu Palušinu, kā arī citus konkursa „New Legend" finālistus skatītāji varēs redzēt maijā konkursa finālā. Bet līdz tam mūs visus vēl sagaida vairāki aizraujoši konkursa pusfināli - nākamais notiks jau pavisam drīz - 25. februārī.

Nepalaidiet garām Jaunas Leģendas dzimšanu. Uz tikšanos konkursā «New Legend»!

Publicitātes foto, duets „Kirpikla"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV