Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pirmajā "Sirdspukstu ierakstu studijā" mīlestības sveicienus ieraksta arī Latvijā populāri mūziķi

Ivars Andiņš, 15.02.2011. 13:00

Pirmajā "Sirdspukstu ierakstu studijā", kur visu mīlētāju dienā bija iespēja radīt oriģinālu svētku apsveikumu, savus mīlestības sveicienus ierakstīja arī vairāki Latvijā populāri mūziķi.
Pirmajā "Sirdspukstu ierakstu studijā" mīlestības sveicienus ieraksta arī Latvijā populāri mūziķi

Galerijas:

Īpaši radītā studija Valentīna dienā bija pieejama "Maxima XXX" veikalā Deglava ielā 67, un savus sirdspukstus šeit ierakstīja arī mūziķis Kārlis Būmeistars (Kaža), dziedošās dvīņu māsas Ana un Katrīne Drozdovičas, "SEB Muzikālās bankas 2010" uzvarētājs Nikolajs Puzikovs un dziedātāja Evija Sloka, kā arī Latvijas princešu šova dalībniece Sanita Kubliņa.

"Šogad tradicionālo dāvanu vietā saviem apmeklētājiem sarūpējām ļoti sirsnīgu un vēl nebijušu dāvanu - iespēju bez maksas ierakstīt savas sirds balss skanējumu. Aptaujātie "Sirdspukstu ierakstu studijas" apmeklētāji atklāj, ka Valentīna dienu uztver kā mīlestības svētkus un sirsnīgus pārsteigumus mēdz sagādāt ne tikai otrajām pusītēm, bet arī ģimenes locekļiem un tuvākajiem draugiem, un ierakstītos sirdspukstus apmeklētāji iecerējuši atskaņot arī citiem saviem tuvākajiem cilvēkiem," atklāj "Maxima Latvija" preses sekretārs Ivars Andiņš.

Kaža savu sirdspukstu ierakstu dāvās mammai, lai to nodotu drošās rokās - glabāšanai ģimenes dārgumu skapītī. Arī Nikolajs Puzikovs, kuram Valentīna diena ir gada mīļākie svētki, priecājās par lielisko iespēju iemūžināt nākamajām paaudzēm savu sirds balsi. Viņš nolēmis ierakstu glabāt saviem bērniem un mazbērniem, kā arī Valentīna dienas noskaņās ierakstu nodemonstrēs mammai un pārējai ģimenei.

Sanita Kubliņa atzinās, ka ieraksta laikā bija ļoti satraukusies, tāpēc sirds esot situsies kā negudra. Sanita priecājās, ka šogad saviem mīļajiem varēs sarūpēt ļoti oriģinālu un paliekošu dāvanu, un savu sirdspukstu ierakstu solās glabāt par piemiņu, kā arī sveiciena formā nosūtīs to savai mammai, puisim un tuvākajiem draugiem.

Dziedošās dvīņu māsas Anu un Katrīni Drozdovičas sirdspukstu ieraksts esot iedvesmojis jauna skaņdarba radīšanai, jo tas ļoti atgādinājis mūzikas ritma fona skaņu un, iespējams, sirdspukstu ierakstu izmantos jaunas dziesmas radīšanai. Katrīne atzīst, ka abu dvīņumāsu sirdspuksti bijuši ļoti atšķirīgi, taču atbilstoši meiteņu raksturīpašībām - Katrīnes sirdspuksti esot bijuši lēnāki un mierīgāki, savukārt Anas sirds esot dunējusi straujā disko ritmā. Tādas meitenes esot arī ikdienā.

Ikviens no sastaptajiem jauniešiem Valentīna dienas atzīmēšanai ievēro kādas tradīcijas - S.Kubliņa katru gadu kopā ar draugu izdomājot ko interesantu un romantisku, savukārt Kaža šiem svētkiem parasti atrod kādu īpašu ieganstu: "Piemēram, šodien bija ļoti skaista, saulaina, taču auksta diena, tāpēc izdomāju uzcept kruasānus, kurus siltus aizvedu un uzdāvināju draudzenei."

Evija Sloka tāpat kā māsas Drozdovičas Valentīna dienu neuztver kā pārīšu svētkus, bet gan kā īpašu dienu, kad savas jūtas paust ne tikai otrajām pusītēm, bet arī ģimenei, draugiem un visiem saviem mīļajiem cilvēkiem apkārt.

Unikālā studija guva lielu iedzīvotāju atsaucību, jo lielveikalā "Maxima" savus sirdspukstus bez maksas varēja ierakstīt ikviens veikala apmeklētājs, lai šajos svētkos tos pasniegtu kādam sev mīļam un tuvam cilvēkam kā īpašu mīlestības apliecinājumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV