Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aicina konkursā pieteikt savu „Livonijas mīlas dziesmu"

Daiga Janševska, 15.02.2011. 17:00

Gatavojoties ikgadējiem Livonijas svētkiem, kas kā ierasts norisināsies Cēsu pilsdrupās, pasākuma organizatori „Vēsturiski aktīvs.lv" sadarbībā ar Radio Naba izsludina dziesminieku konkursu „Livonijas mīlas dziesmas". Dalību dziesminieku sacensībā var pieteikt ikviens interesents līdz 9. maijam.
Aicina konkursā pieteikt savu „Livonijas mīlas dziesmu"

Konkursā aicināti pieteikties dziesminieki ar pašu sacerētām dziesmām par un ap mīlestības tēmu, kuru dzejā vai mūzikā ietverta viduslaiku tematika. Dziesmu tekstiem var tikt izmantota viduslaiku un renesanses perioda oriģināldzeja. Pavadošie instrumenti - akustiskie.

Konkursa atlases kārtas norisināsies Rīgā, klubā „Nabaklab", sākot ar šodienu. Konkursa noslēgums - 21. maijā, Cēsu viduslaiku pils pagalmā, Livonijas svētku ietvaros.

Pieteikties konkursam var, nosūtot pieteikuma vēstuli uz info@nabaklab.lv. Konkursa uzvarētājam - skaistākās Livonijas mīlas dziesmas autoram un izpildītājam - naudas balva LVL 300,-.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV