Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Tallinn Music Week" no Latvijas uzstāsies Goran Gora un grupa "Soundarcade"

Guna Zučika, 22.02.2011. 12:04

Mūzikas industrijas seminārs-festivāls "Tallinn Music Week", kurš norisināsies Tallinā, Igaunijā no 24. līdz 26. martam, šonedēļ izziņoja pirmos māksliniekus (kopā 44) , kuru vidū no Latvijas iespēja dota uzstāties ir Goran Gora un grupa "Soundarcade".
"Tallinn Music Week" no Latvijas uzstāsies Goran Gora un grupa "Soundarcade"

"Tallinn Music Week" organizatori informē, ka šogad saņēmuši 280 grupu/solomākslinieku pieteikumus no tādām valstīm kā Igaunija, Somija, Latvija, Lietuva, Krievija, Lielbritānija, Kanāda, Zviedrija, Itālija un Islande.

Edgars Āboliņš, grupas "Soundarcade" menedžeris komentē: „Ir patiess prieks, ka vienai no spēcīgākajām grupām savā žanrā Latvijā "Soundarcade" būs iespēja sevi parādīt mūzikas industrijai un mūzikas faniem Igaunijā, kur alternatīvās un smagās mūzikas žanrs ir iecienīts un augstā kvalitātē."

"Tallinn Music Week" norisināsies trešo gadu. Uz pasākumu gaidāmi aptuveni 350 vietējās un starptautiskās mūzikas industrijas profesionāļu no 17 valstīm, kopumā trīs vakaros dažādās Tallinas koncertvietās uzstāsies 100 izpildītāji.

Vairāk info - www.tallinnmusicweek.ee

Publicitātes foto, grupa "Soundarcade"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV