Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Mūzikla Mamma Mia! pirmizrāde jau šovakar!

easyget.lv, 08.05.2007. 11:30

Koncertaģentūra FBI informē: šovakar, 8.maijā, „Arēnā Rīga” notiks krāšņā Londonas mūzikla Mamma Mia! pirmizrāde.
Mūzikla Mamma Mia! pirmizrāde jau šovakar!

Divarpus stundu garais mūzikls ir viena no grandiozākajām teatrālajām izrādēm, kas jebkad norisinājusies Latvijā. Mūzikla tehniskā uzbūve „Arēnā Rīga” norisinās jau trešo dienu un šodien rit pēdējie sagatavošanās darbi pirms pirmizrādes.

„Pirmoreiz „Arēnas Rīga” vēsturē notiek uzbūve teātra izrādei, kas ir daudz sarežģītāks un laikietilpīgāks process, nekā arēnas sagatavošana koncertiem. Mūziklam nepieciešamā tehnika uz Latviju tika transportēta ar 9 kravas automašīnām. Salīdzinājumam – iespaidīgajam amerikāņu mākslinieces Pink koncertam Latvijā, nepieciešamā tehnika tika transportēta ar 7 kravas automašīnām,” stāsta mūzikla Mamma Mia! tehniskais producents Baltijas valstīs Tarmo Krimms.

Aizraujošs stāsts, kustīgas dekorācijas, krāšņi tērpi, 37 aktieri un 9 orķestra dalībnieki – to visu Latvijas skatītājiem piedāvās mūzikls Mamma Mia!

„Mūzikla pasaules turnejas komanda Latvijā ieradās 72 cilvēku sastāvā. Izrādē piedalās 37 aktieri, bet pavadošo grupas ABBA mūziku spēlēs orķestris 9 cilvēku sastāvā. Vēl 26 cilvēki veido atbildīgo personālu, kas seko skatuves uzbūvei un mūzikla norisei. Katrs cilvēks ir kā neaizstājams zobrats, kas nodrošina šo fenomenālo izrādi – mūziklu Mamma Mia!,” atzīst koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka.

Mūzikla skatītāji varēs vērot krāšņu izrādi, kurā jautru stāstu par kādas ģimenes noslēpumu caurvij leģendārās grupas ABBA dziesmas. Skatītāji dzirdēs tādus hītus kā: CHIQUITITA, DANCING QUEEN, I HAVE A DREAM, KNOWING ME, KNOWING YOU, THE WINNER TAKES IT ALL, SUPER TROUPER, TAKE A CHANCE ON ME un VOULEZ-VOUS.

Pēdējos divos gados pasaules turnejas ietvaros, mūzikls MAMMA MIA! ir viesojies Dublinā, Edinburgā, Dienvidāfrikā, Tallinā, Lisabonā, Parīzē, Briselē, kā arī Vācijā, Vīnē, Cīrihē, Belfāstā.

Pirmais MAMMA MIA! mūzikls Londonā tika prezentēts 1999.gadā un kopš tā laika tas paralēli tiek uzvests vēl 10 dažādās pasaules vietās un to kopā noskatījušies vairāk kā 30 miljoni cilvēku.

Mūzikla mūzikas autori ir Benijs Andersons un Bjorns Ulveus, bet scenārija autore — rakstniece Katrīna Džonsone. Mūzikls notiks oriģinālvalodā (angļu), taču skatītāju ērtībām tiks nodrošināti titri latviešu un krievu valodās uz skatītāju ērtībām īpaši izvietotiem ekrāniem.

Mūzikla norises laiks: 2007. gada 8. — 13. maijs

8.maija izrādes sākums plkst. 20:00
9.maija izrādes sākums plkst. 20:00
10.maija izrādes sākums plkst. 19:00
11.maija izrādes sākums plkst. 20:00
12.maija izrādes:
pirmās izrādes sākums plkst. 15:00
otrās izrādes sākums plkst. 19:00
13.maija izrādes:
pirmās izrādes sākums plkst. 15:00
otrās izrādes sākums plkst. 19:00

Mūzikla ilgums 2 stundas un 35 minūtes
Biļešu cenas
Sēdvietas: 15 Ls, 20 Ls, 25 Ls, 35 Ls
Biļetes partera pirmajā rindā: 50 Ls

Biļetes nopērkamas visās „Biļešu servisa” un „Reklamarket” kasēs visā Latvijā, kā arī visās „Statoil” degvielas uzpildes stacijās.

Ģenerālsponsors: Latvijas Mobilais Telefons
Sponsors: SEB Unibanka
Atbalstošie mediji: Clear Channel, Privātā Dzīve, Ieva, Santa, Klubs, Tvnet, ŽZL, Vesti Segodna, Latvijas Avīze, Radio Skonto, LNT, Bizness & Baltija

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV