Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Avrila Lavinja piedāvā jaunu albumu „Goodbye Lullaby"

Armands Rušenieks, 23.02.2011. 15:51

No 9.marta Latvijā būs pieejams kanādiešu dziedātājas Avrilas Lavinjas (Avril Lavigne) ceturtais studijas albums „Goodbye Lullaby".
Avrila Lavinja piedāvā jaunu albumu „Goodbye Lullaby"

26 gadus vecā dziedātāja piedalījusies visu jaunā albuma dziesmu rakstīšanā un divas no tām – „4 Real" und „Goodbye" – viņa pilnībā sarakstījusi pati. „Albums ir ļoti patiess un emocionāls. Esmu uzdrīkstējusies parādīt savu ievainojamību," atklāj dziedātāja. „Albums vēsta par grūtību pārvarēšanu – kādam tā būs šķiršanās, citam – darba zaudējums. Bet mēs tam tiekam pāri un iekšēji augam."

Lavinja arī pati bijusi vairāku albuma dziesmu producente. „Man bija svarīgi, lai vokāls būtu galvenais instruments un lai nepazustu emocijas, tāpēc pirmoreiz pati biju savu dziesmu producente," stāsta dziedātāja.

Pārējās dziesmas producēja Lavinjas ilggadējie sadarbības partneri Evan Taubenfeld un Butch Walker, kā arī Max Martin un „Sum 41" līderis Deryck Whibley, kurš strādāja pie dziesmas „Darlin" producēšanas, kuru Avrila sarakstīja 14 gadu vecumā.

Kanādiešu dziedātāja un dziesmu autore Avrila Lavinja uz mūzikas skatuves debitēja 2002.gadā, 17 gadu vecumā izdodot albumu „Let Go", un līdz šim visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 30 miljoni viņas albumu kopiju. Paralēli mūzikai Avrila darbojas arī modes industrijā – viņai pieder zīmols „Abbey Dawn" un viņa izdevusi divas smaržas - „Black Star" und „Forbidden Rose". Dziedātāja arī nodarbojas ar labdarību – viņas vārdā nosauktais fonds palīdz smagi slimiem bērniem un jauniešiem.

Videoklips dziesmai "What The Hell":

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV